TISKANE PLOCE

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Wall-E
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Re: TISKANE PLOCE

Post by Wall-E »

Zna li itko, ako ima nekog s područja Osijeka, gdje se u gradu može nabaviti ovaj 30% hidrogen? Pitao sam u nekih 6-7 ljekarni i imaju sam od 3%, kad pitam za 30% ispadnu im oči i pitaju se jesam li normalan... :cry:
može li se koristiti kremasti hidrogen 12% (onaj za kosu)?
Ako glupost preživi, možemo reći da je preglupa i da umre.
WhiteHead
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by WhiteHead »

U većini ljekarni mogu "smućkati" hidrogen sa željenim procentom, e sad obično zaziru od toga jer ne znaju svrhu, pa se obično moraš s nekim poznavati iz ljekarne da ti to odradi.
Esa sa kremastim sam par puta radio i može ali jako teško i uz veću potrošnju istog, obično sam morao u pola jetkanja izliti svu kiselinu i napraviti novi rastvor. Može se desiti i da se pločica uništi.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
78L05
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

Post by 78L05 »

@Wall-e! Na Trgu slobode pokraj videoteke Cross je frizerski salon Matrix i pokraj njega je oprema za frizerski salon i tamo imaš 30% hidrogen. Možeš jedino kupiti litru i košta 55kn. Imaš i u Europskoj aveniji kod onog čoška gdje je pekarna Europa, znači kad ideš od glavne pošte prema Donjem gradu 50 metara s desne strane. Imaš i u Strossmayerovoj kad kreneš od onog čoška gdje je Petar Pan, jedno 30 metara, ali za ova zadnja dva nisam 100% siguran dali su samo frizeraji ili drže i opremu, jer nisam nikada kupovao tamo.
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
Wall-E
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Post by Wall-E »

78L05 wrote:@Wall-e! Na Trgu slobode pokraj videoteke Cross je frizerski salon Matrix i pokraj njega je oprema za frizerski salon i tamo imaš 30% hidrogen. Možeš jedino kupiti litru i košta 55kn. Imaš i u Europskoj aveniji kod onog čoška gdje je pekarna Europa, znači kad ideš od glavne pošte prema Donjem gradu 50 metara s desne strane. Imaš i u Strossmayerovoj kad kreneš od onog čoška gdje je Petar Pan, jedno 30 metara, ali za ova zadnja dva nisam 100% siguran dali su samo frizeraji ili drže i opremu, jer nisam nikada kupovao tamo.
Hvala puno! :D

Hahha, ovo s ljekarnama me podsjeca na potapanje brodova :D Il pogodis il ne pogodis. hahha. Izgleda sam bio na svim mjestima osim navedenih :)

U medjuvremenu sam malo experimentirao sa hidrogenom za kosu 12% i sasvim je ok uspjelo. Da se toner prenio kako spada ispalo bi savrseno.
Ako glupost preživi, možemo reći da je preglupa i da umre.
pocetnik
Penjem se :)
Penjem se :)

Post by pocetnik »

Koliko dugo mi isprintana folija moze stajati kod metode prenosa tonera na bakar? Pitam jer nemam laserski printer pa bih printao - tj. kopirao u kopirnici pa bi prošlo neko vrijeme dok dodem doma. I jos sitnica - da li treba napomenuti njima u kopiraonici da postave na vecu kvalitetu ili nije potrebno?
elektor
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by elektor »

moze stajat kolko oces..pitaj ih da stave na vecu kvalitetu ako mogu
Post Reply