Program za konvertiranje WAW fajla u HEXADECIMAL
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Program za konvertiranje WAW fajla u HEXADECIMAL
Trebam program koji bi konvertirao WAW u HEX (0,1) !!
Ako uopće nekaj tak postoji. Ako neko zna nek kaže
HVALA !
Ako uopće nekaj tak postoji. Ako neko zna nek kaže
HVALA !
Re: Program za konvertiranje WAW fajla u HEXADECIMAL
POSTOJIE LI NEKI CARACTERI ZA GLASOVE U PBP-U ???
Isto kak postoje caracteri za slova ! Jel tak postoji i za glasove ???
Isto kak postoje caracteri za slova ! Jel tak postoji i za glasove ???
WAW možeš konvertirati u krumpire. Ako precizno definiraš postavke, možeš dobiti pečene - pomfri
Matlabom moze konvertirati fileove u bilo koji oblik. Jedino moras znati koristiti matlab.
Dobro ti je covjek rekao:
...Predpostavljam da mislis na WAV fajl.
Brate dragi, zar ne znas ni koji format zelis konvertovati?Smjesko wrote:WAW možeš konvertirati u krumpire. Ako precizno definiraš postavke, možeš dobiti pečene - pomfri
...Predpostavljam da mislis na WAV fajl.
ok !!! krivo sam npiso !!! WAV ili bilo koju drugi foramt zvućnog zapisa da konvertiram u HEX !!!
I molim za malo više ozbilnjosti
Ja pitam ozbiljno a oni meni o pomfriju....
I molim za malo više ozbilnjosti
Ja pitam ozbiljno a oni meni o pomfriju....
Ozbiljnost podrazumijeva i preciznost Ovdje nema onih koji znaju "što je pjesnik mislio" dok pjesnik jasno i precizno, te nedvosmisleno iznese svoje misli. Nije "zvućni", nego "zvuČni" zapis.
Pozdrav,
ja sam Stjepan.
Jako sam zgrožen kvalitetom stranice i foruma !!! Većina shema i projekata je "prožvakana" već dosta puta. Također većina forumaša su neozbiljni, što se vidi i iz ove teme, a s time je i administrator neozbiljan te misli da ako je nešto stariji, da zna sve i da može pametovati ! Ja sam stariji i od trax-a i od tesle2 i od većine vas. -Pogotovo se obraćam "smješku" koji većinom da neki glupi savjet te ismijava većinu pitanja koja postavljaju mladi i zainteresirani elektroničari. Ja ovime ne vrijeđam nikoga niti pametujem nekome !!! Samo sam osjetio potrebu da naglasim neke stvari.
Zahvaljujem se,
Stjepan.
ja sam Stjepan.
Jako sam zgrožen kvalitetom stranice i foruma !!! Većina shema i projekata je "prožvakana" već dosta puta. Također većina forumaša su neozbiljni, što se vidi i iz ove teme, a s time je i administrator neozbiljan te misli da ako je nešto stariji, da zna sve i da može pametovati ! Ja sam stariji i od trax-a i od tesle2 i od većine vas. -Pogotovo se obraćam "smješku" koji većinom da neki glupi savjet te ismijava većinu pitanja koja postavljaju mladi i zainteresirani elektroničari. Ja ovime ne vrijeđam nikoga niti pametujem nekome !!! Samo sam osjetio potrebu da naglasim neke stvari.
Zahvaljujem se,
Stjepan.
dobro.....a ti si kao tu došo praviti reda ili šta?????
ako si se zbog toga reistrirao.....neznam šta bi rekao.....
a ako si se registrirao ovdje da pomažeš drugima, stavljaš svoje projekte itd onda bolje ŠUTI!!!!
ako smo svi mi zadovoljni, baš se sad jedan pojedinac žali na kojekakve gluposti???
a što se tiče @Smjeska on je takav i nitko ga neće i nemože promijeniti, navikni se!
usput vidiš ti su mi takozvani (po tvome) "neozbiljni" članovi mnogoputa pomogli, a ne samo meni nego i drugima!
pozdrav!
EDIT: prvi bi ti post trebao biti za predstavljanje a ne za pljuvanje po članovima!
i šta sad ako si stariji kakve to sad ima veze?!
ako si se zbog toga reistrirao.....neznam šta bi rekao.....
a ako si se registrirao ovdje da pomažeš drugima, stavljaš svoje projekte itd onda bolje ŠUTI!!!!
ako smo svi mi zadovoljni, baš se sad jedan pojedinac žali na kojekakve gluposti???
a što se tiče @Smjeska on je takav i nitko ga neće i nemože promijeniti, navikni se!
usput vidiš ti su mi takozvani (po tvome) "neozbiljni" članovi mnogoputa pomogli, a ne samo meni nego i drugima!
pozdrav!
EDIT: prvi bi ti post trebao biti za predstavljanje a ne za pljuvanje po članovima!
i šta sad ako si stariji kakve to sad ima veze?!
@VFDisplay --> slažem se sa tobom !!! Oni su i meni dosta puta pomogli , jest da je smješko takav kakav je, i to se ne može promjeniti
@ Stjepan --> mi smo tu već neko vrijeme neki su tu već jakooo dugo i zadovljni smo, jest da se nekad znamo zakaćit , ali na kraju se sve ispravi i sve bude dobro !!!
@ Stjepan --> mi smo tu već neko vrijeme neki su tu već jakooo dugo i zadovljni smo, jest da se nekad znamo zakaćit , ali na kraju se sve ispravi i sve bude dobro !!!
- Feko
- Stariji član
Zlatno pravilo!
Prvo pitaj googla pa onda postavi pitanje na forumu! Logicno je da se nekima dize kosa na glavi (meni ne ) od nebuloznih pitanja!
Sto se tice pitanja. WAV je audio format i kao takav može se konvertirati u razne audio formate i to je to!
Ne znam sta bi predstavljao taj HEXADECIMALNI format...za sta bi to bilo...za kakvu obradu?
WAV mozes otvoriti u CoolEdit-u ili po novom u Adobe Audition, Sound Forge, WavLab i jos brdo programa sa kojima mozes raditi sta ti volja od tog wav zapisa i konvertirati ga u .....
Prvo pitaj googla pa onda postavi pitanje na forumu! Logicno je da se nekima dize kosa na glavi (meni ne ) od nebuloznih pitanja!
Sto se tice pitanja. WAV je audio format i kao takav može se konvertirati u razne audio formate i to je to!
Ne znam sta bi predstavljao taj HEXADECIMALNI format...za sta bi to bilo...za kakvu obradu?
WAV mozes otvoriti u CoolEdit-u ili po novom u Adobe Audition, Sound Forge, WavLab i jos brdo programa sa kojima mozes raditi sta ti volja od tog wav zapisa i konvertirati ga u .....
A mozes ga otvoriti i u notepadu, i sa programom od 2 reda koda prevesti taj txt iz ascii u hexdec. Ali cemu to moze sluziti nije mi jasno...
Aocekujem nesto kao da upisem taj hex u pic pa da mi svira Gresim li
Aocekujem nesto kao da upisem taj hex u pic pa da mi svira Gresim li
Ma vjerovatno mu i jeste namjera digitalni zapis pjesme, al se ne zna izraziti.....
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
PROBILI STE MOJ KOD
Nisam se znao izraziti !!!
Trebo bi nekako glas zgurat u pic !! a neznam kako !!
Znam za funkcije:
SOUND
DTMFOUT
FREQOUT
Ali DTMFOUT i FREQOUT ispštaju samo Beepove (u ritmu ako tako programiram) a SOUND ispušta isto beepove al na beeperu ! A ja hocu da mi umjesto BEEP izlazi neki glas !!! KAKO TO NPRAVITI ??
Nisam se znao izraziti !!!
Trebo bi nekako glas zgurat u pic !! a neznam kako !!
Znam za funkcije:
SOUND
DTMFOUT
FREQOUT
Ali DTMFOUT i FREQOUT ispštaju samo Beepove (u ritmu ako tako programiram) a SOUND ispušta isto beepove al na beeperu ! A ja hocu da mi umjesto BEEP izlazi neki glas !!! KAKO TO NPRAVITI ??
A sta sam rekao...
Da je to tako lako svima nama bi picevi pevali i svirali...
Kao prv0o potreban ti je neki DAC koji ce pustati muziku...
Kao drugo moras smisliti kako prevesti glas iz audio u dig oblik. potom ga zapisati i posle raspakovati na isti nacin.
Bas me zanima gde si ti video strukturu wav fajla i kako zamisljas da ga raspakujes u picu u oblik za slanje na DAC...
A bez uvrede, ali mislim da si zagrizao preveliki zalogaj. Takve stvari je malte ne nemoguce uraditi bez asemblera i pica na bar 20MHz...
Pogledaj neka resenja na googlu, pa ces videti da to nije tako jednostavno.
Zato bolje potrazi neke chipove tipa isd17xx(npr isd1730)
Da je to tako lako svima nama bi picevi pevali i svirali...
Kao prv0o potreban ti je neki DAC koji ce pustati muziku...
Kao drugo moras smisliti kako prevesti glas iz audio u dig oblik. potom ga zapisati i posle raspakovati na isti nacin.
Bas me zanima gde si ti video strukturu wav fajla i kako zamisljas da ga raspakujes u picu u oblik za slanje na DAC...
A bez uvrede, ali mislim da si zagrizao preveliki zalogaj. Takve stvari je malte ne nemoguce uraditi bez asemblera i pica na bar 20MHz...
Pogledaj neka resenja na googlu, pa ces videti da to nije tako jednostavno.
Zato bolje potrazi neke chipove tipa isd17xx(npr isd1730)
a na koju foru rade oni mikrokontroleri iz igracaka koji pustaju muziku ???
Gledo sam malo po netu... to fkt nije jednostavno !
Mislim da ce moj robot ipak govorit morzeovu (ili kak se već piše) abecedu !!!
Mislim da ce moj robot ipak govorit morzeovu (ili kak se već piše) abecedu !!!