radio amateri
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: radio amateri
Zagreb Radio Fest 11.09 - 12.09.2009. godine se ipak prenosi uživo s Jaruna za one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu doputovati u Zagreb i osobno uživati u druženju sa radioamaterima. Svi važniji događaji bit će prikazani i snimljeni na internetu. Moramo se zahvaliti Dorijanu-9A3AJD koji je osigurao mini link WIFI i konfiguraciju te pristupnu točku u ZNET wireless. Srećko-9A5BS, Alen-9A5AZA i Željko-9A5JA će biti uz kamere te za režijskim pultom Darko-9A6ARP. Također, ne smijemo zaboraviti ni IO ZRF-a koji je prihvatio projekt te 9A1A koji je omogućio postavljanje antene na svom objektu. Točan raspored događanja pogledajte na službenim stranicama ZRF-a. Prijenos uživo možete pogledati na linku 9A-ATV portala.
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]
- Nemanja_Elektronika
- Napredujem
73 ovde E73NOS, Nemanja , pozdrav , kad imam vremena cesto sam na R5. 73
Svi uredjaji rade na bijeli dim.... kada taj dim izadje, oni vise ne rade..:)
Hi, 73 de E74NQ
Bok, Radio Klub "Nikola Tesla" Bjelovar... CB stanica na putu da ju kupim...
i qth loc je JN94JVniho wrote:Hi, 73 de E74NQ
- Nemanja_Elektronika
- Napredujem
Ovde E73VUK, 73 iz Prijeodra.
Svi uredjaji rade na bijeli dim.... kada taj dim izadje, oni vise ne rade..:)
73 svima od ex YU5FAL i YU5FQR .Bilo je nekad dobro druziti se.Jer zna neko gde je i sta radi Zukic Suad iz Zenice,bio sa mnom u 5FAL .Pozdravite ga ,kazite samo Kumanovo 86 .
-
- Pocetnik na forumu
Srdačan pozdrav,E73NCK operator Nikola, QTH Stari Voćnjak
od "jutra do sutra" na R5 Kozara
73 do slušanja
od "jutra do sutra" na R5 Kozara
73 do slušanja
Ima Ih puvo?. Ama ih neme na reptitorima.73 svima
Kako da ugradim jack za slusalice i mikrofon u kineski toki voki?
-
- Pravo uznapredovao :)
Da podignem temu iz mrtvih...beli je neko ostao od radio amatera
Nakon duže pauze radi nemogućnosti izlaska na našu standradnu takmičarsku kotu na brdu iznad grada (mobilni operateri postavili svoje repetitore na tom lokalitetu ) našli smo neku alternativu, ne toliko dobru za ozbiljnije rezultate kao što smo imali prije nekoliko godina - više iz entuzijazma odlučismo da se aktiviramo prvo na 9A activity (iako su već 3-4 prošla, pa onda na E7 activity).
Eh sad, kako smo na UKT ispali iz fazona radi razloga iznad, ima li neko da mi preporuči program za logove u EDI formatu, našao sam nekoliko linkova na hamradio.hr, ali da ne eksperimentišemo, pa da nas ne izda u toku takmičenja ima li neko šta provjereno.
Hvala
73 de E72AMR.
Nakon duže pauze radi nemogućnosti izlaska na našu standradnu takmičarsku kotu na brdu iznad grada (mobilni operateri postavili svoje repetitore na tom lokalitetu ) našli smo neku alternativu, ne toliko dobru za ozbiljnije rezultate kao što smo imali prije nekoliko godina - više iz entuzijazma odlučismo da se aktiviramo prvo na 9A activity (iako su već 3-4 prošla, pa onda na E7 activity).
Eh sad, kako smo na UKT ispali iz fazona radi razloga iznad, ima li neko da mi preporuči program za logove u EDI formatu, našao sam nekoliko linkova na hamradio.hr, ali da ne eksperimentišemo, pa da nas ne izda u toku takmičenja ima li neko šta provjereno.
Hvala
73 de E72AMR.
73 i od mene ....
( nekada davno ... YU7ABJ , YU7BPQ )
( nekada davno ... YU7ABJ , YU7BPQ )
Da se i ja tuspasim...
73, E73NE
73, E73NE
E ja sam bivsi T95MPM, nisam nikad trazio novi znak E7...
svima veliki 73 od S56RJI iz Celja JN76PF
Eto pozdrav i od mene.
Ponovno licencirani i aktivan radio amater.
73 de 9A4AM
JN85JL
Ponovno licencirani i aktivan radio amater.
73 de 9A4AM
JN85JL