Da li iko zna kako da na usb direktno spojim micro sd karticu posto sam vidjao ovakve projekte na internetu da li neko zna kako se ovo radi
to bi trebalo da izgleda nesto ovako
micro sd na usb adapter
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: micro sd na usb adapter
Direktno nikako ne moze. Moras imati kontroler...
onda moze li sema sa mic
pa kupi si
3-4 evra...
3-4 evra...
Za cega ce ti mikrofon na tom adapteru?
Ja bi ti preporucio da ne koristis skracenice,jer ocigledno ove su poznate samo tebi.
koc ili com je skracenica za seriski port, mic je skracenica za mikrofon, za racunar je skracenica pc ili komp, obrati malo paznju na takve stvari, da bi te razumeli.
Ja bi ti preporucio da ne koristis skracenice,jer ocigledno ove su poznate samo tebi.
koc ili com je skracenica za seriski port, mic je skracenica za mikrofon, za racunar je skracenica pc ili komp, obrati malo paznju na takve stvari, da bi te razumeli.
moja greska izvinjavam se
mislio sam na mikrokontroler , mozeli sema kako to da se napravi a da ne kupujem
mislio sam na mikrokontroler , mozeli sema kako to da se napravi a da ne kupujem
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Da bi to napravio nemaš (očito) znanja, došlo bi te barem 5X skuplje i bilo bi ti 10x glomaznije od tog, pa razmisli da li ti se to isplati pravit il kupit!?
Semu trazi po googlu, mada tesko ces je naci jer kinezi to prave za sitne pare. Ali sto se tice delova izace te 10 puta skuplje da pravis nego da kupis. Jer samo pic sa usb podrskom je oko 20eura, i jos par sitnica izace te sve skupa oko 30, a gotov uredjaj mozes kupiti za manje od 5 eura. Pa se sad preracunaj.