Potrebna mi je sema nekog mini pojacala koje radi na 12v. Imao sam semu za pojacalo koje radi na 12v al sam ga izgubio, posto su mi dva puta obili auto i pokrali komplet muziku, odlucio sam da sam sebi napravim neko mini pojacalo za woofercic jacine kucnog kina. Nista pretjerano jako, tek toliko da se dobiju dublji tonovi u autu. Trazio sam na forumu i nasao od 1,5w sto mislim da je slabo.
specf pojacala:
Napajanje - 12v
Hladnjak - pasivni
Izlan - mono, po mogucnosti da propusta dublje tonove ( ako nemoze, imal neko semu niskopropusnog fitera)
Hvala svima
Auto audio mini pojacalo
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Auto audio mini pojacalo
eto :
http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 2005.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
sasvim prosjecno za jedan mali woofer
http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 2005.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
sasvim prosjecno za jedan mali woofer
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
To znaci negde 10-20W?! U tom slucaju razmisli o kolu TDA 1562 Q .takac wrote:...odlucio sam da sam sebi napravim neko mini pojacalo za woofercic jacine kucnog kina.
Rođen sam u Srbiji... od toga ću i da umrem!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
Ja sam radio pojacalo u Bridge sa tda 2003, nekih 18W na 12V i extra radi, stim sto sam ga ja stvio na 1,6 oma impedansu, alo je vise grejalo ali exra je radio i dan danas radi (kad prodjem negde kolima svi se okrecu i onda se smeju kad cuju basove iz Renault 4 ))) )
- Feko
- Stariji član
...i ima držač cekera, torbe, vrećica...
...i držač čaša!