samples
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
Re: samples
...tako je! Sa gmail.com je isto problem. Stavi kako ti Dariolo kaže, lokalnog tj u tvom slučaju t-com.hr ili inet.hr i sl.
prebacio sam na t-com i opet isto
nema šanse sa ni jednim ISP mailom, ja sam koristio od firme, ako neko ima domenu i sl, čak su gledali dali se ime firme poklapa sa domenom maila...... sve fore znaju
za neke oće dati besplatno a za neke ne, a LM1036 baš neda besplatno!
usput da li da upišem svoj stvarni broj telefona/mobitela ili ne???
usput da li da upišem svoj stvarni broj telefona/mobitela ili ne???
Upiši stvarni broj!
Desilo mi se jednom da se neka tekućina prolila po omotu pošiljke i nije se vidjela točna adresa... Špediter (Fedex) me uredno nazvao i pitao gdje sam...
Desilo mi se jednom da se neka tekućina prolila po omotu pošiljke i nije se vidjela točna adresa... Špediter (Fedex) me uredno nazvao i pitao gdje sam...
stavio sam svoj broj mobitela
kad sam naručivo sample piše da narudžba dolazi za 3-5 dana je li to istina, jer ipak mi je to premalo
kad sam naručivo sample piše da narudžba dolazi za 3-5 dana je li to istina, jer ipak mi je to premalo
Smiri malo... doći će kad dođe!
Zlatno pravilo kod takvih stvari je da što se više pržiš - to kasnije dođe!
Zlatno pravilo kod takvih stvari je da što se više pržiš - to kasnije dođe!
evo meni stigli danas! naručio sam prije tijedan dana iz Intersil-a 2X ICL7107 SMD i 2X ICL7107CPLZ (DIL)
- Attachments
-
- samp..rar
- evo i slike
- (206.66 KiB) Downloaded 247 times
- MladaNada
- Stariji član
Meni stigli mosfet driveri iz TI. Svaka im cast, kao i svaki put u roku od 5 dana stigne na kucnu adresu
Nemoj pretjerat sa narudzbama, da ne prestanu slati
Prvo napravi sve ostalo, a tek onda naruci neki sample. Dosta dosta ljudi ima brdo samplova koje nikad nisu iskoristili.
Prvo napravi sve ostalo, a tek onda naruci neki sample. Dosta dosta ljudi ima brdo samplova koje nikad nisu iskoristili.
- MladaNada
- Stariji član
Ma ovo je drugi put da narucujem u zadnje 3 godine, tako da nije frka A MOSFET driveri ce mi trebati 100%
ljudi pomoć!
ovi iz fedex-a mi poslali neko sr***e te mi kažu da trebam kopiju osobne iskaznice (kao punomoć nešt) i neka dva svijedoka.....ŠTA JE TO?
Napominjem da ja nemam osobnu jer imam jer idem u prvi raz. srednje škole!
ovi iz fedex-a mi poslali neko sr***e te mi kažu da trebam kopiju osobne iskaznice (kao punomoć nešt) i neka dva svijedoka.....ŠTA JE TO?
Napominjem da ja nemam osobnu jer imam jer idem u prvi raz. srednje škole!
ajde stavi sto su ti tocno napisali pa cemo smislit nesto
valjda
valjda
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
evo šta sam dobil:
Kompletno ispunjenu punomoć (sve osim stavke carinik) i kopiju osobne iskaznice molim Vas pošaljite na FAX 01/6606-300 ili na mail operativa@fedex.hr" onclick="window.open(this.href);return false; .
Pod stavku svjedoci molim Vas da navedete dvoje ljudi koji mogu potvrditi Vaš identitet i koji moraju supotpisati ovu punomoć. Za svjedoke je potrebno navesti : ime i prezime, adresu , te broj OI.
AWB je broj pošiljke koji se nalazi na prijavi ispod ili iznad bar coda (obično piše TRK#), a nalazi se i u „Predmetu“ ovog
maila.
Također Vas molimo da nam ukoliko imate fakturu za transport proslijedite istu, radi izračuna carinske osnovice (po čl. 38 CZ) u koju spada i trošak transporta.
Uz troškove Carine i PDV-a, Vašim troškovima, mogu se nadodati i troškovi manipulacije, te skladišnine.
Vrijednost pošiljke je: 10,00 USD
Sandra Čukoić
Customer Service Agent
Rhea d.o.o.
Licensee of FedEx Express Corporation
Tel:+385 1 6695 005
Fax:+385 1 6606 300
http://www.fedex.com" onclick="window.open(this.href);return false;
--------------------------------------------------------------------------------
From: operativa@fedex.hr" onclick="window.open(this.href);return false; [mailto:operativa@fedex.hr]
Sent: Monday, October 05, 2009 3:15 PM
To: Sandra Čukoić
Subject: Message from K0nica boja
Kompletno ispunjenu punomoć (sve osim stavke carinik) i kopiju osobne iskaznice molim Vas pošaljite na FAX 01/6606-300 ili na mail operativa@fedex.hr" onclick="window.open(this.href);return false; .
Pod stavku svjedoci molim Vas da navedete dvoje ljudi koji mogu potvrditi Vaš identitet i koji moraju supotpisati ovu punomoć. Za svjedoke je potrebno navesti : ime i prezime, adresu , te broj OI.
AWB je broj pošiljke koji se nalazi na prijavi ispod ili iznad bar coda (obično piše TRK#), a nalazi se i u „Predmetu“ ovog
maila.
Također Vas molimo da nam ukoliko imate fakturu za transport proslijedite istu, radi izračuna carinske osnovice (po čl. 38 CZ) u koju spada i trošak transporta.
Uz troškove Carine i PDV-a, Vašim troškovima, mogu se nadodati i troškovi manipulacije, te skladišnine.
Vrijednost pošiljke je: 10,00 USD
Sandra Čukoić
Customer Service Agent
Rhea d.o.o.
Licensee of FedEx Express Corporation
Tel:+385 1 6695 005
Fax:+385 1 6606 300
http://www.fedex.com" onclick="window.open(this.href);return false;
--------------------------------------------------------------------------------
From: operativa@fedex.hr" onclick="window.open(this.href);return false; [mailto:operativa@fedex.hr]
Sent: Monday, October 05, 2009 3:15 PM
To: Sandra Čukoić
Subject: Message from K0nica boja
Nikakvu punomoc nemoj slati, a definitivno NISTA potpisivati osim da si primio paket. Ovo su stoka ljudi koji pokusavaju na sve nacine da oderu ljude.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=392100" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?p=691556" onclick="window.open(this.href);return false;
itd...
Nazovi ih telefonom i pitaj da ti objasne kako se moze ocariniti paket koji kosta $ 10,00? Ako budu poceli da seru (a sigurno hoce), reci da si dogovorio sa posiljaocem da se paket vrati o njegovom trosku, pa ce se kao poslati na drugi nacin.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=392100" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?p=691556" onclick="window.open(this.href);return false;
itd...
Nazovi ih telefonom i pitaj da ti objasne kako se moze ocariniti paket koji kosta $ 10,00? Ako budu poceli da seru (a sigurno hoce), reci da si dogovorio sa posiljaocem da se paket vrati o njegovom trosku, pa ce se kao poslati na drugi nacin.
Jos nesto, od koga si to narucio uzorke?
Bilo bi pametno da procitas "carinski zakon", to imas na google da nadjes. Fino malo prelistaj...
Bilo bi pametno da procitas "carinski zakon", to imas na google da nadjes. Fino malo prelistaj...
samplove sam naručio od Intersil-a
poslao sam im ovo:
zanima me još jedna stavr a to je što ja to moram platiti 10$?! Koliko ja znam ja sam naručio fr*e samples što bi značilo da su BESPALTNI!!!!!
i još jedna stvar a to je da li se taj pakek može ocariniti??????
poslao sam im ovo:
zanima me još jedna stavr a to je što ja to moram platiti 10$?! Koliko ja znam ja sam naručio fr*e samples što bi značilo da su BESPALTNI!!!!!
i još jedna stvar a to je da li se taj pakek može ocariniti??????
- MladaNada
- Stariji član
Oni su poslali kao fr*e samples/gift ali ti si pogrijesio u tome sto im nisi napomenuo da i vrijednost posiljke stave kao 1$! Mada mislim da se carina NE MOZE naplatiti na vrijednost od 10$ + postarinu 20$ to je 30$, u Srbiji carine sve preko 20e ali mislim da je u RH drugacije!