Taj sat namjerno izgleda tako.
Cilj je bio da sat izgleda kao oni impulsni satovi,na njima su kazaljke "isto nepregledne"
Prikaz ostalih informacija je izveden na zahtjev predstavnika škole,zato program "zna" da je danas utorak...
Pozdrav...
skolsko zvono
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Penjem se :)
...
Pa daj, hoce li neko uploadovati program i semu interfejsa? Bilo bi fino da to u skoli napravim...
Re: skolsko zvono
Treba mi pouzdan program za skolsko zvono
Molio bi da neko posalje u demo modu latio bi licencu.
Amell nemanba@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Molio bi da neko posalje u demo modu latio bi licencu.
Amell nemanba@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba mi pouzdan program za skolsko zvono
Molio bi da neko posalje u demo modu Platio bi licencu MAIL dragan.zikic@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Molio bi da neko posalje u demo modu Platio bi licencu MAIL dragan.zikic@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ima genijalno rješenje za školsko zvono. Pogledaj na http://www.skolsko-zvono.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Nije sam za skolsko zvono može služiti za svašta a samostojeći je uređaj i ne traži PC.
Re:
Hah, sad upratih, gramatičke - pravopisne greške, čega se on uhvatioSmjesko wrote:Džemsudine, imaš par bugova u tom programu! Prvi i zadnji dan su ti krivo napisani (s obzirom na treći)
S obzirom da sam program završio i postavio tad u prvoj školi za svega 8 sati efektivnog rada, ono izgleda odlično , bez ikakvih OCX-ova, DLL-ova, dodatnih fajlova, radi od win95 do win7
................................................
projekat školsko zvono..
da nije programirano već da učenici sami zvone (da ne gube naviku odgovornosti )
jedini cilj sklopa ČIJU ŠEMU TREBAM je da nakon uklj. taster prekidača zvona ono zvoni jedan određeni interval.+dodatno napajanje ups
imam običnu šemu sa tranzistorima, neke sa digitalnim kolima.. Šta je naj pouzdanije? predlog, savet sugestija...
projekat školsko zvono..
da nije programirano već da učenici sami zvone (da ne gube naviku odgovornosti )
jedini cilj sklopa ČIJU ŠEMU TREBAM je da nakon uklj. taster prekidača zvona ono zvoni jedan određeni interval.+dodatno napajanje ups
imam običnu šemu sa tranzistorima, neke sa digitalnim kolima.. Šta je naj pouzdanije? predlog, savet sugestija...
nije za maturski , već za konstantnu upotrebu , pa je pouzdanost i kvalitet najvažniji...
zvono se radi se u sklopu sekcije, profesor ima svojih ideja ,, ja bih čisto da čujem i vaše mišljenje...
zvono se radi se u sklopu sekcije, profesor ima svojih ideja ,, ja bih čisto da čujem i vaše mišljenje...