Lepo, stvarno, video sam u još nekoj temi okačio si slike pločica ali mi nije bilo jasno do kraja
Gde će to da završi, koja je namena? Miriše mi na zvučnike za komp.
Zapravo je ovo čista zayebancija... Prije par dana sam na diyAudio čitao opis simulacije LM1875, a nakon toga je slučajno naišla šasija nekog TV-a sa TDA2006 sa jako "sitnim" dijelovima i oskudnim hladnjakom za IC... pa me zanimalo da li to može da se složi sa smd dijelovima. Negdje sam čak i neki Aleph vidio smd...
Spisak dijelova je u data sheetu, a cijena... prava sitnica! Pločica je malo prerađena u odnosu na onu koju sam objavio ranije...
Namjena... neko manje zahtjevno mjesto za audio pojačalo... ipak se od ovoga ne može očekivati neka visoka vjernost reprodukcije.
Malo off al moram pitati nekoga ko ima garažu Koliko je stupnjeva kod tebe u garaži Bojim se da ja do jeseni jako rijetko budem u mojoj ima 50 stupnjeva, pokrivena je samo onim salonit pločama
I meni se ovo jako sviđa! Lijepo odrađeno. Konektori sa mm rasterom i pravokutnim pinovima,
jako dobro ostvaruju vezu, jer imaju klik-klak spajanje. Došli su upravo kao točkica na "i". Koriste se u ozbiljnijim uređajima.
Nemoj misliti da ti brojim, ali već imaš četiri izlazna pojačala. Sad treba samo toliko predpojačala,
ispravljača, ulaza-izlaza, zvučničkih kutija... ali i ovako sve lijepo školski odrađeno, da se komponente ne
svađaju međusobno (nema interferencije signala).