Pozdrav,
Ja sam Dženan iz Tuzle, završio sam osnovnu školu sada sam upisao gimnaziju, od 5 razreda osnovne sam se poceo bavit elektronikom. Osvajao sam mnoge nagrade na takmicenjima elektronike, telekomunikacija, automatike i robotike pa tako da mi je to jedan od hobija. Popravljam racunare, elektricne uradjaje, nekad sa ocem ugradjujem alarmne sisteme i videonadzore. A sada učim oko mikrokontrolera i programiranja. Toliko od mene
dzeno21
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Re: dzeno21
Pa sto nisi nastavio uciti o onome za sto si talentiran ?
Znas da sa gimnazijom nemozes nista te da moras zavrsit faks osim ako ne zelis mesti ulice
Dobrodosao na forum
Znas da sa gimnazijom nemozes nista te da moras zavrsit faks osim ako ne zelis mesti ulice
Dobrodosao na forum
Korg X5D <3
Znao sam da će me mnogi pitati baš to! Upisao sam je jer je jača od elektrotehničke i imam neke druge planove sad trenutno. Problem kod mene je bio što stvarno nisam znao šta ću pa sam se odlučio za neodređenu gimnaziju! Za 4 godine ja se mogu predomisliti za nešto treće a sa elektro teh. nebih mogao upisati to nešto treće! Meni su govorili da upišem dvije škole jer sam išao i u nižu muzičku i tu bio jedan od najboljih u svojoj generaciji, a ja otišo na prijemni za stipendiju u Sarajevo i dobio stipendiju, samo me roditelji nisu htjeli pustiti tako da sam ostao u Tuzli i upisao gimnaziju i mislim da mi je to dobar izbor!
I onda je cijela karavana presla preko brijegadzeno21 wrote:Znao sam da će me mnogi pitati baš to! Upisao sam je jer je jača od elektrotehničke .....
hehehehe
Cirkus Kolorado :D
- Feko
- Stariji član
Ako se želiš hvaliti, samo nastavi no obično takvi loše završe na ovom forumu .....ja sam isto bio mali genijalac ...u svojoj ulici....
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Znaš onu: "Gimnazijalac traži poso u struci!"!??
Pričajte što hoćete! Gimnazija je ipak najbolja srednja škola...
I hvala svim bogovima da je onaj glupi eksperiment onog glupog Šuvara (neslavno) završio! Zašto šupak nije eksperimentirao na svojoj dijeci, nego je zamalo upropastio cijelu jedni generaciju... treba mu suditi za veleizdaju!
I hvala svim bogovima da je onaj glupi eksperiment onog glupog Šuvara (neslavno) završio! Zašto šupak nije eksperimentirao na svojoj dijeci, nego je zamalo upropastio cijelu jedni generaciju... treba mu suditi za veleizdaju!
E da je on upropastio jednu generaciju .... Bilo je to više od jedne generacije. Sad mu umjesto suđenja možeš prdnut na grob.
Tako će se jednog dana pričati i za Kanadera i suigrače.
Tako će se jednog dana pričati i za Kanadera i suigrače.