bozidar krizan
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
bozidar krizan
Bok svima!
Ja sam pravi, ali zbilja pravi početnik tako da mi nemojte zamjeriti ništa. Diplomirao sam na Muzičkoj akademiji u Zagrebu obou. Ovdje pišem i u ime svog brata Josipa. Zaljubljenici smo u razno raznu tehniku i tehnologiju i jako nas je zainteresirala Vaša stranica..
Sve pohvalee!!
Ja sam pravi, ali zbilja pravi početnik tako da mi nemojte zamjeriti ništa. Diplomirao sam na Muzičkoj akademiji u Zagrebu obou. Ovdje pišem i u ime svog brata Josipa. Zaljubljenici smo u razno raznu tehniku i tehnologiju i jako nas je zainteresirala Vaša stranica..
Sve pohvalee!!
Re: bozidar krizan
O' Boa - neka Irska zmijurina???
dobrodošao, Bojan Križaj
dobrodošao, Bojan Križaj
cekaj malo, jel nakraju bozidar ili bojan?
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
-
Ime mi je Božidar ali svi me zovu Božo, tako da i Bojan moze proci.. Oboa nije zmija ali se sa njom mogu dozivati zmije!
ok bozo, oboa je ono puhacko glazbalo?
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
To mi vise zvuci kao zenski instrument...bilo bi bolje da si ucio svirati harmoniku
Cirkus Kolorado :D
Oboa se lakše nosi...
Zapravo je picolo, ili još bolje okarina, jedan od boljih muzičkih instrumenata...
Dobrodošao!
Zapravo je picolo, ili još bolje okarina, jedan od boljih muzičkih instrumenata...
Dobrodošao!
nosi se lakse al se na harmonici lakse pare dignu
Moderator:Procitaj pravila foruma
Moderator:Procitaj pravila foruma
Ovisi tko su slušatelji i imaju li u džepu pare ili novac
-
treba ti veliki pritisak da puses u to tak da je vise muski nego zenski instrument. e, a kaj se tice harmonike i nju znam svirat i jos dosta instrumenata. prije sam svirao narodnjake, sad sam dobio posao u skoli pa mi to vise nije sila radit iako se i sa tim mogu zaradit dobre pare. ocarina? radio sam je u srednjoj od gline. zbilja cool instrumenat.