samples
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
Re: samples
evo mislim da sam uspio naci
http://www.fairchildsemi.com/pf/FA/FAN1117A.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.onsemi.com/PowerSolutions/se ... rFilters=Y" onclick="window.open(this.href);return false;
http://focus.ti.com/docs/prod/folders/p ... g1117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj zadnji texas instruments ima bas koji meni treba REG1117A, dali je neko narucivo od njih
http://www.fairchildsemi.com/pf/FA/FAN1117A.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.onsemi.com/PowerSolutions/se ... rFilters=Y" onclick="window.open(this.href);return false;
http://focus.ti.com/docs/prod/folders/p ... g1117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj zadnji texas instruments ima bas koji meni treba REG1117A, dali je neko narucivo od njih
zašto ne paše dual ako smijem pitat?
mislim ne moraš oba koristit, pretpostavljam da imaš neki pametniji razlog.
mislim ne moraš oba koristit, pretpostavljam da imaš neki pametniji razlog.
- juka vk
zato sto imam vec plocicu pa ce biti guzve, ali mogao bi se rjesiti problem, ali neznam jes vidio gore post, pogledaj gore da nepise ponovo
pise kod texasa fr*e seamples fr*e delivery
pise kod texasa fr*e seamples fr*e delivery
- Feko
- Stariji član
Ja imam jednog K1117 pa vidi jel ti odgovara?
šalje texas
bar dosad uvijek jesu
da ne žicaš feku
bar dosad uvijek jesu
da ne žicaš feku
- juka vk
hvala na ponudi al izgleda da cu naruciti iz texasa, samo me zanima dali da stavljam svoj mejl i podatke ili da pisem glupostiFeko wrote:Ja imam jednog K1117 pa vidi jel ti odgovara?
ha ja stavim i svoj mejl i svoje podatke. a znam i neke koji ne stave pa svejedno dobiju. ne znam kako je pametnije.
u svakom slučaju, bez obzira na ime i mejl, možda ćeš za firmu morat izmislit neku glupost.
u svakom slučaju, bez obzira na ime i mejl, možda ćeš za firmu morat izmislit neku glupost.
- juka vk
da, fira će bit, "šelji nemoj zajebavat", al opet ako stavis drugi e-mail moras staviti dobru adresu tako da ako hoce doc do tebe nije im problem
hvala na pomoci, e da jel znate mozda dali sta bi jos mogo naruciti a da je korisno, i koliko se komada moze naruciti jednog proizvoda i koliko razlicitih proizvoda
EDIT: kad se registriravam pise *
Address Line
City
Other
ZIP code
sta je Other ima * tako da ga trebam napisati pomoc!!!!!!!!!!
hvala na pomoci, e da jel znate mozda dali sta bi jos mogo naruciti a da je korisno, i koliko se komada moze naruciti jednog proizvoda i koliko razlicitih proizvoda
EDIT: kad se registriravam pise *
Address Line
City
Other
ZIP code
sta je Other ima * tako da ga trebam napisati pomoc!!!!!!!!!!
napiši dvaput grad, jednom u polje grad a jednom u ostalo xD
ili napiši croatia.
ha sad šta bi još mogao. ne znam. naruči šta ti treba
a količina. nemoj pretjerivat. ja obično uzmem pet do deset komada, ovisno o potrebi. uglavnom narudžbe ispod deset komada ne odbijaju. jednom sam samo naručio previše pa su smanjili na deset (vishay ili nešto slično)
ili napiši croatia.
ha sad šta bi još mogao. ne znam. naruči šta ti treba
a količina. nemoj pretjerivat. ja obično uzmem pet do deset komada, ovisno o potrebi. uglavnom narudžbe ispod deset komada ne odbijaju. jednom sam samo naručio previše pa su smanjili na deset (vishay ili nešto slično)
- juka vk
evo narucio sam sve skupa 11 djelova i sad cekam........
e pise da se moze carina platit ili slicno, jel imao neko problem s tim
e pise da se moze carina platit ili slicno, jel imao neko problem s tim
haha prvi put pa odmah jedanajst
ja nisam ali znam da neki jesu.
ja nisam ali znam da neki jesu.
- juka vk
narucio sam 3 + 5 + 5. davno sam u vishay-u narucio i bilo ej vise i dobio sam
E moj juka...
Wishay i TI nemaju ništa slično... pogotovo što TI redovno šalje Fedexom... Pazi da te ne stave na "crnu listu", jer tada pa-pa TI... Uglavnom, jave oni kad pretjeraš... a onda čekanje od pola godine...
Samo zbog carine je pametnije naručivati češće a manje... Lakše priđe pet malih paketa, nego jedan veliki... a za poštarinu te i ako nije briga...
Wishay i TI nemaju ništa slično... pogotovo što TI redovno šalje Fedexom... Pazi da te ne stave na "crnu listu", jer tada pa-pa TI... Uglavnom, jave oni kad pretjeraš... a onda čekanje od pola godine...
Samo zbog carine je pametnije naručivati češće a manje... Lakše priđe pet malih paketa, nego jedan veliki... a za poštarinu te i ako nije briga...
- juka vk
evo ljudi dobio ja paket za 2 ipo dana, u noci sam oin na uto sam narucio a u cetvrtak u podne doslo
sve je stiglo i zakon su ljudi hhe
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Molim da mi netko nabroji nekoliko od navedenih tvrtki koji daju uzorke 100% fr*e (postarina, sam uzorak, carina...) i da salju u hrvatsku.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
100% da budes siguran ni jedna. zavisi od onoga sta porucis, koliko poruci itd...
najlakse ti je naruciti i videti sta ti odgovore u mailu.
vishay uglavnom salje.
a vecina salje za HR
najlakse ti je naruciti i videti sta ti odgovore u mailu.
vishay uglavnom salje.
a vecina salje za HR
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Koliko sam sada skuzijo ti si narucijo u vishay-u jesi li sto platiojuka vk wrote:evo ljudi dobio ja paket za 2 ipo dana, u noci sam oin na uto sam narucio a u cetvrtak u podne doslo
- informaticar
- Odlično uznapredovao
Da li je netko narucivao iz atimel, microchip ili iz ti.com