samples
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: samples
imam jedno pitanjce i nadam se da ce mi netko odgovoriti
narucio sam samples iz maxima i danas stigla plava koverta u koj je
pismo iz poste u kojem pise da treba po paket doci na postu i platit carinu.
spomije se i racun koj je također bio u koverti i na njemu sve pise fr*e, fr*e i
na kraju 100$
dal je netko imao slicna iskustava?
ako ja ne pokupim posiljku za 15 dana oni salju natrag u frankfurt.
dal su vama stigle posiljke od njih kuci ili isto kao i meni?
spomije se i racun koj je također bio u koverti i na njemu sve pise fr*e, fr*e i
na kraju 100$
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
dosle meni doma ljepo i nis nikako placanje lik ti ljepo da u ruke ti potpises kaze ti hvala i pozz a ovo za 100 dolara su se oni valjd zajebali nista nemoj ic na postu pa nek vrate tam!!
Please help noob-u
Struja je jedina zena koju nesmijete dirati !!!
Ljudsko tijelo pruža manji otpor ako je pod utjecajem alkohola a pogotovo žene!
ma nije meni to nego stari tovi
ljepo mu pise ako ja necu uzet posiljku oni vracaju...
ali da tko ce to platit...
kolko ih je vec stiglo nije to ni nesto puno
bas neki dan stiglo iz singapura integlaci za pojacalo i za vu metre
ljepo mu pise ako ja necu uzet posiljku oni vracaju...
ali da tko ce to platit...
kolko ih je vec stiglo nije to ni nesto puno
bas neki dan stiglo iz singapura integlaci za pojacalo i za vu metre
meni 2 za vu metre isto iz singapura stari odma kolko to placas kao ma stari to ti e besplatno el nevidis procitat fr*e sample
Please help noob-u
meni isto puno puta stiglo fr*e ali su starci nadrkani od jucer jer sam polozio nacinalni test pa sam
doso doma poprilicno pijan
doso doma poprilicno pijan
Kako vec znas da si polozio?
Meni isto jedan put stigla plava kuverta od carine, unutra neki racun, ja nista, pa su slali jos par puta, i onda prestali. Inače iz Maxima mi je stiglo par puta skroz besplatno.
Meni isto jedan put stigla plava kuverta od carine, unutra neki racun, ja nista, pa su slali jos par puta, i onda prestali. Inače iz Maxima mi je stiglo par puta skroz besplatno.
znam da sam polozio kad su odmah ispravljali...
otici cu sutra ja pitat na postu pa ako ce trebat platit onda necu uzet
otici cu sutra ja pitat na postu pa ako ce trebat platit onda necu uzet
- Feko
- Stariji član
Ne mogu vjerovati kakvi su tukci na carini....lijepo piše da uzorci nisu na prodaju i da je vrijednost za carinske svrhe manja od 100 dolara a oni su ovo MANJA OD 100 DOLARA očito krivo protumačili...nemaš srećemataya wrote:imam jedno pitanjce i nadam se da ce mi netko odgovoriti
na kraju 100$
To nije ništa novo...
Svako malo naletiš na polupismenog carinika koji ni maternji jezik ne zna , a na nekom stranom jeziku ne zna ni šutiti
Jedino ti preostaje da pokušaš tukce uvjeriti šta zapravo znači to što piše... možda i uspiješ
Svako malo naletiš na polupismenog carinika koji ni maternji jezik ne zna , a na nekom stranom jeziku ne zna ni šutiti
Jedino ti preostaje da pokušaš tukce uvjeriti šta zapravo znači to što piše... možda i uspiješ
Vjerovatno ces morati platiti carinu svega 2EUR a to je samo zbog carinske inspekcije. Idi u postu, provjeri koliki je racun za placanje pa odluci hoces li platiti
probao sam ih uvjeravat da je doslo do neke greske, ovo, ono ali nisa
ali buduci da djelove trebam, a u vz ih nema pa placao djelove i postarinu
platio sam im 130kn (nesto manje od 20€)
sad samo da se nađe vremena pa da pospajam sve to
ali buduci da djelove trebam, a u vz ih nema pa placao djelove i postarinu
platio sam im 130kn (nesto manje od 20€)
sad samo da se nađe vremena pa da pospajam sve to
ja se samo želim zahvalit firmi maxim ic na uzorcima koji su stigli za manje od tri tjedna
- VasilyZaitsev
- Pravo uznapredovao :)
Adresa i naziv "firme" su zasticeni sigurnosti radi
Sample: NXP LPC1766 (ARM Cortex-M3 @ 100 MHz)
U paketu je jos doslo: ovi spojeni flyeri sa druge slike, "zahvala" za samplovanje, ID card za uC, Comparison chart za uCove za embedded sisteme i 1x uC LPC1766
Vise o uC naci ovdje.
Jedva cekam da prodju ispiti da se bacim na svoje prvo testiranje svog prvog ARM sistema
Sample: NXP LPC1766 (ARM Cortex-M3 @ 100 MHz)
U paketu je jos doslo: ovi spojeni flyeri sa druge slike, "zahvala" za samplovanje, ID card za uC, Comparison chart za uCove za embedded sisteme i 1x uC LPC1766
Vise o uC naci ovdje.
Jedva cekam da prodju ispiti da se bacim na svoje prvo testiranje svog prvog ARM sistema
čime programiraš taj novi arm?
znam da mikroelektronikin armprog nema seriju 17xx u popisu pa pretpostavljam da imaš neki drugi programator. ili radi i ovaj?
znam da mikroelektronikin armprog nema seriju 17xx u popisu pa pretpostavljam da imaš neki drugi programator. ili radi i ovaj?
- VasilyZaitsev
- Pravo uznapredovao :)
Trenutno nicime, jer sam ga dobio tek prije 3 dana. Pogledat cu koje su mi opcije kada dodje vrijeme za toseljo0 wrote:čime programiraš taj novi arm?
a. tako dakle
a ništa, javi kad saznaš.
a ništa, javi kad saznaš.
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
ovdje ima pun k. stranica pa mi se bas i neda citat sve ali treba mi ovaj dio REG1117A-adj ili zamjeniski MC33269ST-ADJ ili još jedan zamjenski LM1117IMP-ADJ/NOPB . To je neki regulator napona.
Pa bi molio nekoga da mi da savjet gdje bi se moglo traziti seample gdje je pouzdano da cu ga dobiti. U HR se moze naruciti ali je postarina 75kn + pdv a to je previse
fala unaprijed
Pa bi molio nekoga da mi da savjet gdje bi se moglo traziti seample gdje je pouzdano da cu ga dobiti. U HR se moze naruciti ali je postarina 75kn + pdv a to je previse
fala unaprijed
prva stranica koju sam dobio pitavši gugl o "lm1117" je
http://www.national.com/mpf/LM/LM1117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e sad, tu se malo stvar komplicira. ako želiš uzorke točno tog dijela, piše da treba platiti nešto manje od pedeset kuna za poštarinu. ako ti je 75 kuna puno, pretpostavljam da je i 50 tako da to otpada.
međutim, nude još neke slične proizvode što ih šalju potpuno besplatno. možda bi bilo pametno da pregledaš pa vidiš odgovara li ti neki od njih (budući da je to linearni regulator gotovo sigurno možeš naći prikladnu zamjenu).
btw. ima i maxim (http://www.maxim-ic.com" onclick="window.open(this.href);return false;) regulatora, a oni stvarno uvijek šalju.
(neću te pitat jel možeš to riješit s 317, vjerojatno znaš ak ideš pitat )
http://www.national.com/mpf/LM/LM1117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e sad, tu se malo stvar komplicira. ako želiš uzorke točno tog dijela, piše da treba platiti nešto manje od pedeset kuna za poštarinu. ako ti je 75 kuna puno, pretpostavljam da je i 50 tako da to otpada.
međutim, nude još neke slične proizvode što ih šalju potpuno besplatno. možda bi bilo pametno da pregledaš pa vidiš odgovara li ti neki od njih (budući da je to linearni regulator gotovo sigurno možeš naći prikladnu zamjenu).
btw. ima i maxim (http://www.maxim-ic.com" onclick="window.open(this.href);return false;) regulatora, a oni stvarno uvijek šalju.
(neću te pitat jel možeš to riješit s 317, vjerojatno znaš ak ideš pitat )
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
nemoze 317, stavio bi ga al nista od njega. a kod maxim sam nasao nesto slino al je dual, tako da mi nedogovara, jel postoje jos koja firma da bi ga mogla imati
da ponovim 3 su u igri REG1117A-adj ili zamjeniski MC33269ST-ADJ ili još jedan zamjenski LM1117IMP-ADJ/NOPB
da ponovim 3 su u igri REG1117A-adj ili zamjeniski MC33269ST-ADJ ili još jedan zamjenski LM1117IMP-ADJ/NOPB