mene zanima ja radim fan controller s LM317, pa me znaima mogu li kosrisiti obicni sklopo vu metra koji bi mi opkazaivao 1LED =1V i tako 12V, da znam na koliko ej pojacano
mirzza wrote:Ev da nekazete ja necu vako nako, nije problem nacrtat plocicu ili tako sta, al ako cemo iskreno nije ni meni niko,... al ajde eto.. trebalo bi da je sve uredu ovo sto je okrenuti naopako prema dole idu crvene to je radi pinova lakse je okrenut cijelu plocicu fizicki neg se zezat sa vodovima...
pozdrav ljudi!ovak imam problem,radim maturalni rad Vu metar,i sad sam doso na problem tj problem je u tome sto nisam bas strucan,a nema mi tko pomoci,pa bi vas molio pomoc!
radim ovo: http://www.elektronika.ba/610/led-vu-metar-na-baterije/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo sto sam morao malo mjenjati neke stvari,i napravio sam prvu montaznu i na nju sve lemio i na kraju mi nije bilo dobro,sad imam ovu montaznu koja je malo bolje napravljena ali mislim da to nije to,pa mi treba netko tko bi mi mogao pomoci oko svega toga,ja bi bio jako zahvalan! u prilogu je pcb verzija montazne plocice
Jel mi možete pojasnit koja je razlika između ove sheme i sheme od mirze, izgledaju mi da rade na istom principu, ali zašto je ova toliko kompliciranija? Hvala na odgovoru