Ma obecao sam friendu napravit sustav za kontrolu kiselosti vode u akvariju .
MCU ,GRAFIKA , senzori i ventili .... u tom stilu uredjaj . Kaze da puno kosta a posto mi je friend [pravi] moram mu pokusat pomoc !
Ma ja sam kao nesto listao tamo ali nije nista "izlistalo" !? mozda sam krivi upit postavio !?
Hvala !!!!!
Pa nesto cu uredit , svakako .
Vec sad imam postav i plocicu jer cu koristit HW kao za "komander" koji da imam s cim mogao bi i sad poslt sliku ! Ja ti jos nisam kupia WEB CAm i imam staru nokiju 3310 ! sve cu kupit... danas..sutra i tako jos nista !
Mislim da ce najvise vremena otic na grafiku , da to ipak i na nesto lici , bar slike !
Da tako i on , prica o tim ribama ka da su brancini a ne neke .. !?!... tko zna sto , vazno d ase sarene i svijetlucaju ili .. tko bi ga zno sto..!!
Kako mi trosimo lovu na druge stvari tako oni na svoj hobby i to je tako , neki dan je dosa k nama u druztvo drugi "riboljubac" i eto ti prepirke oko toga kakva je trava najbolja [ mislim na travu za akvarije ] !!!!!
Ja ih vise volim na udici...ili jos bolje , na tanjiru , sa marinadom Inace kod mene ne bi izdrzale ni 2 dana , jer bi ih pomjesao sa kunicima Odmah bi pustio par (stotina) volti da vidim sta ce biti
Dok postavis HV driver i pokupis ribu na isto te dodje , ako ima ribe, samo sto je jedno ilegalno , a drugo nije Istina i meni nekad dodje da bacim dinamit kad vidim da mi se ribe bacaju oko plovka , a nijedna nece da uzme.
Helou svima.
Kako i ja imam ribe,zainteresirala me ova tema.
Je tema malo stara,ali me zanima ishod projekta.
Totalna sam neznalica za elektroniku ali nije zgoreg da pokušam s ovim kao prvim projektom.
Možda malo krupno za početnika,vidjet ćemo.