pozdrav !! pH sonda
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
pozdrav !! pH sonda
Najprije da vas sve pozdravim !!!!
Evo me nazad , tu u vase drustrvo , da vidimo sto ima zanimljivog.
Usput da vas pitam jel netko zna gdije u HR mogu kupit sondu za mijerenje pH ?!?
Pozdrav
Evo me nazad , tu u vase drustrvo , da vidimo sto ima zanimljivog.
Usput da vas pitam jel netko zna gdije u HR mogu kupit sondu za mijerenje pH ?!?
Pozdrav
Ma obecao sam friendu napravit sustav za kontrolu kiselosti vode u akvariju .
MCU ,GRAFIKA , senzori i ventili .... u tom stilu uredjaj . Kaze da puno kosta a posto mi je friend [pravi] moram mu pokusat pomoc !
Ma ja sam kao nesto listao tamo ali nije nista "izlistalo" !? mozda sam krivi upit postavio !?
Hvala !!!!!
MCU ,GRAFIKA , senzori i ventili .... u tom stilu uredjaj . Kaze da puno kosta a posto mi je friend [pravi] moram mu pokusat pomoc !
Ma ja sam kao nesto listao tamo ali nije nista "izlistalo" !? mozda sam krivi upit postavio !?
Hvala !!!!!
ajd ako ti nije tesko pa slikaj kako izgleda uredaj ako ga napravis
nemoras nikakvu shemu ni hex postavljati ako neses ali samo slikaj da vidim kako izgleda
p.s. i sumljo sam da se radi uo akvariju
nemoras nikakvu shemu ni hex postavljati ako neses ali samo slikaj da vidim kako izgleda
p.s. i sumljo sam da se radi uo akvariju
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Pa nesto cu uredit , svakako .
Vec sad imam postav i plocicu jer cu koristit HW kao za "komander" koji da imam s cim mogao bi i sad poslt sliku ! Ja ti jos nisam kupia WEB CAm i imam staru nokiju 3310 ! sve cu kupit... danas..sutra i tako jos nista !
Mislim da ce najvise vremena otic na grafiku , da to ipak i na nesto lici , bar slike !
Vec sad imam postav i plocicu jer cu koristit HW kao za "komander" koji da imam s cim mogao bi i sad poslt sliku ! Ja ti jos nisam kupia WEB CAm i imam staru nokiju 3310 ! sve cu kupit... danas..sutra i tako jos nista !
Mislim da ce najvise vremena otic na grafiku , da to ipak i na nesto lici , bar slike !
Da tako i on , prica o tim ribama ka da su brancini a ne neke .. !?!... tko zna sto , vazno d ase sarene i svijetlucaju ili .. tko bi ga zno sto..!!
Kako mi trosimo lovu na druge stvari tako oni na svoj hobby i to je tako , neki dan je dosa k nama u druztvo drugi "riboljubac" i eto ti prepirke oko toga kakva je trava najbolja [ mislim na travu za akvarije ] !!!!!
Kako mi trosimo lovu na druge stvari tako oni na svoj hobby i to je tako , neki dan je dosa k nama u druztvo drugi "riboljubac" i eto ti prepirke oko toga kakva je trava najbolja [ mislim na travu za akvarije ] !!!!!
Re: pozdrav !! pH sonda
Helou svima.
Kako i ja imam ribe,zainteresirala me ova tema.
Je tema malo stara,ali me zanima ishod projekta.
Totalna sam neznalica za elektroniku ali nije zgoreg da pokušam s ovim kao prvim projektom.
Možda malo krupno za početnika,vidjet ćemo.
Kako i ja imam ribe,zainteresirala me ova tema.
Je tema malo stara,ali me zanima ishod projekta.
Totalna sam neznalica za elektroniku ali nije zgoreg da pokušam s ovim kao prvim projektom.
Možda malo krupno za početnika,vidjet ćemo.