Naime, ugradio sam el. prozore u zadnja vrata na mom Tipu. Međutim, postoji jedna kontrolna ploča sa modulima preko koje se otvaraju prednji prozori, e tu sam kontrolnu ploču sa modulima mislio nabaviti na otpadu ali bez uspjeha,
Može li se ona kako napraviti home made sa modulima BOSCH ili Eaglemaster (5 pinova), da ne ide instalacija direktno na struju?
Hvala!
El. prozori u Fiat Tipo
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
El. prozori u Fiat Tipo
Definicija braka - Brak je biti budala s nekim !
Re: El. prozori u Fiat Tipo
Moze se napraviti, samo mi nije jasno sta znaci "da ne ide instalacija direktno na struju?" ?
to ser odradi sa 2 relea i 2 tastera(ili 4 ako hoces kontrolu i sa prednjih vrata...
kao sto rece pedja, taster i releji, a ako imas jos i daljinsko zakljucavanje, mozes ga iskoristit za automatsko zatvaranje prozora kada se vrata "zakljucaju"...a u jedno je i cool
evo ovako, što se tiće "da ne ide instalacija direktno na struju" mislio sam da s prekidaća se ne ide na struju već preko releja ide se na izvor
Modul za daljinsko podizanje stakala imam samo cekam da postavim instalaciju
Kad bi mi neko mogao dati neka uputstva za koji relej to bi dobro bilo!!!
(treba mi samo za dva prekidača)
Hvala
Modul za daljinsko podizanje stakala imam samo cekam da postavim instalaciju
Kad bi mi neko mogao dati neka uputstva za koji relej to bi dobro bilo!!!
(treba mi samo za dva prekidača)
Hvala
Definicija braka - Brak je biti budala s nekim !
spdt ili reed relej, 85 na minus 86 na signal ili impus sa tastera ili modula daljinskog, 30 na + (stalna struja) a 87 ka potrosacima (motoricima)