Ma to mi je prezime (Kalafatić), al kad sam se registrirao, umjesto c stavio ć i sad je strgano . Nisam stigao danas redizajnirati pločicu po svom.. ali bit će ) trebam se raspitati za nokiu 6210.. valjda ću naći negdje . Pozz
Reply samom sebi.. Uploadao sam .brd i .sch iz eagle 5.0 s mojom verzijom pločice.. Dodani konektori (u obliku jumpera) za sve senzore i sve releje, dodan konektor za napajanje za ledicu i releje, dodana ledica kod 16f84, u paralelu s konektorima za releje, dodane zaštitne diode, ubacio nešto teksta .. Ako sam nešt zaboravio ovdje napisati, sorry .. ako ima kakvih nejasnoća, javite..
This is new pcb layout made by me. I have added connectors (like jumpers on motherboard and so on) for all sensors and relays, for connection to cellphone, for power for relays and LED; on Trax's schematic there is no LED connected to pin 18 of 16f84 but on pcb is; i have added that LED. I have also added some text and protecting diodes for relays. If you are willing to check if i have accidentaly made some mistakes, please let me know.
Ne znam za koga je.. pretpostavljam meni.. Nisam još napravio s svojom pločicom, 2x sam provjerio novu i čini mi se ok, čekam da uhvatim vremena i napravim svoju verziju, ali znam da provjereno projekt radi s original traxovom pločicom..
Sure thing.. but i don't now how .. If i have measured okay, dimensions of board are 9.5x8 cm.. I could compact it removing text and rotating diodes and connectors.. i will give a try later..
It's been a while about this SMS controller. I'm using this flawlessly but now that Nokia 6210 is hard to find, I'm planning to use a SIM900D GSM Module.
Pozdrav
Molim Vas za komentar, za uredjaj na http://www.dolha.hr
Koji je slican opisanom na ovoj temi TwoWay i koliko je zapravo sve to potrebno za neke aplikacije. Ima brdo toga i izgleda profi.
Hvala