pitanje u svezi rada poker aparata
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
pitanje u svezi rada poker aparata
evo imam jedno pitanje na koji bi volio znati odgovor,, na koji nacin radi aparat(kako aparat prepoznaje) koja je novcanica u njega ubacena,,,, malo mi je sve to cudno pa me bas zanima dali je to neki nacin skeniranja novcanice prilikom njenog ubacivanja u aparat ili pak nesto drugo???
Re: pitanje u svezi rada poker aparata
Za novčanice ne znam, ali za kovanice mislim da ide po težini kovanice. Neka me neko ispravi ako griješim, nisam siguran ni ja
da to i ja mislim da je za kovanice po tezini... zna li tko kako se radi o novcanicama,,mislim na koji on princip radi kako prepozna dali je npr 10 kn ili 20 kn ???
zanima m,e na koji nacin radi coin comparator za novcanice,
zanima m,e na koji nacin radi coin comparator za novcanice,
S jedne strane ima mali skener, ko na fax uredjajima, a s druge ima ultraljubicasto svjetlo i gleda par karakteristicnih tocaka, i tako izracunava novcanicu.
- informaticar
- Odlično uznapredovao
A moguće je da sve novćanice imaju razlićitu vrlićinu pa po tome može da prepozna vrijednost novćanice
ne radi po velicini tako da nemorate rezat papire...
kako je rekao @zmedak5 ima skener koji prepoznaje novcanice prema nekoliko detalja.
kako je rekao @zmedak5 ima skener koji prepoznaje novcanice prema nekoliko detalja.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
upravo tako, ako si mislio da zaradjujesh to zaboravi, nema shanse da se to odradi. cak ako je novcanica malo vishe ocucana akcepor za novac ga nece primiti jer mu uv vjetlo i skener to ne omogucavaju
ima nacina da se prevari...
pa uvjek postoji nacin ali dali je dovoljno isplativ i efikasan pitanje je
naravno da ima nacina...
najbolji mi se cini nekako uci u servisni mod i podesit da "daje" maksimalno.
jer se vecina moze podesit koliko posto o ubacenog novca ce podjelit okolo, a koliko ce ostat u njemu za vlasnika.
mene jako zanima kud sve putuje kovanica kad se ubaci
mozda bi jednu mogli naucit da se vrati van nakon sto prihvati credit
najbolji mi se cini nekako uci u servisni mod i podesit da "daje" maksimalno.
jer se vecina moze podesit koliko posto o ubacenog novca ce podjelit okolo, a koliko ce ostat u njemu za vlasnika.
mene jako zanima kud sve putuje kovanica kad se ubaci
mozda bi jednu mogli naucit da se vrati van nakon sto prihvati credit
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
ja imam dosta iskustva sa ovim aparatima jer mi se stari bavio jedno vrijeme sa ovim pa znam dosta o tome. trenutno imam par komada u podrumu. kad se ubaci kovanica ona prolazi kroz zetonjeru koja izgleda ovako koja je programirana da prima odredjene novce (kune,eure, marke, dinare nije bitno) bila je shema da se ubacuje shajbe iste debljine i promjera ali je i taj problem rijeshen, neznam kako tacno