PCB za brojac prema datoj shemi
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
PCB za brojac prema datoj shemi
Mozel mi neko napravit pcb za brojac. Treba mi to burazu za fax, al ni jedan ni drugi neznamo bas radit za kompliciranije sheme pcb. Unaprijed hvala. p.s. ako moze sto prije.

Covjek je najsavrsenije bice koje svaka budala moze napravit.
Re: PCB za brojac prema datoj shemi
pa skini pcb wizard precrtaj shemu i on ce ti sam napravit pcb 

Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
pokusao i nisam se bas nesto proslavio. Opet molim nekog tko se tim bavim, ako mi nije problem da napravi pcb, jer se zbilja nisam time nikad bavio, a potrebno mi je za konstrukcijske vjezbe iz digitalne. Shemu sam smislio, nacrtao ali da bih je spojio na protoboardu prekomplicirana je. Pokusao sam u pcb wizardu, nacrtam shemu ali mi pola vodova ne iscrta, pola ih ostavi da vise u zraku itd. Pokusao sam i sa utilboardom(Elektronic workbench paket), proteusom al buduci da se nisam nikad bavio time to mi je kompletan proces ucenja, a buduci da sam na racunalstvu nekako mi netreba bas izrada plocice. PS: sorry na poduzem postu, brat je vlasnik ovog acc, ja sam se samo javio u ovom postu. Zahvaljujem za svaku pomoc
pa nije problem ovo za uraditi, ajd ako nece niko ja cu da odradim za odredjenu sumu
naprvaim ti ja plocicu i poshaljem poshtom, josh je i kalajishem i oznacim gdje koji elementi idu. ako hocesh javi se na pm da se dogovorimo
o kojoj se cijeni radi tu? ja imam vec plocicu i sve za napravit samo nemogu nactat onaj pcb(sliku vodova i to). napravio bi ja plocicu al nemam sliku vodova(il vec kako se zove)
evo javi cu ti na pm