Pomoc oko izrade drzaca za citanje knjige

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
P-N-P
Napredujem
Napredujem

Pomoc oko izrade drzaca za citanje knjige

Post by P-N-P »

Poštovanje narode,

evo ovih dana bi tia napravit drzac za citanje knjiga,nije za mene tako da ne mislite da se pripremam za neko "ludo" citanje :D

gleda sam na netu onako slike kako bi moga nesto napravit ,nasa sam nesto, neznam tocno pod kojim pojmom da trazim naravno na engleski pa sam trazia pod "book stand" ako netko nade neki drzac a da onako je efikasan,malo zauzima,lago se moze napravit i da nije ogroman neka stavi ovdje link slike.

Evo ovako nesto sam gleda
Image

ovo mi onako izgleda ok ali moze i puno bolje,ali problem je sta je knjiga kada se tu stavi opet nisko a tia bi da je vise ,tako da bi tia napravit nekako da se digne cili drzac bar za nekih 15cm.

Sada sam razmislja stavit 4noge na donji dio ,ali tako bi se paria taj drzac ogoroman,nebi tia da budu noge fiksne ,tia bi da se i one mogu sklapati kao i ovi drugi djelovi , ako ima netko nekakav prijedlog neka slobodno rece ,nacrta ili sta vec kako to dignit,a da to izgleda na nesto i da se moze sklopit kada se ne koristi.
Post Reply