black light ili uv svijetlo
Evo mene opet dugo me nije bilo ha
PA ovako vidio sam da neke tekucine svijetlo po mraku uz prisutnost black light ili uv svijetla a men bas to treba vidio sam na youtubu da su to neke led diode pa mene zanima koliko one dodu i dali se mogu one iscupati iz nekod daljanskog ili bilo cega.
Hvala vam na pomoci
Jer mi treba za fontanu malu koju sam izradio pa bi volio to staviti da mi ljepo svijetli po mraku
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Ja nisam pametan, ali nitko nije!!!
Re: black light ili uv svijetlo
pogledaj sve teme vezane za osvetljivace stampanih plocica, i nacices sve sto te zanimaa...
ma jesam ali mene zanima dali se to negdlje moze izvuci iz nekog aparata kuzis
Ja nisam pametan, ali nitko nije!!!
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
teško da ćeš to negdje naći u nekom aparatu, a pogotovo ne u daljinskom pošto je u njega IR dioda. Imaš u chipoteci te UV LED dođe ti komad 12kn!
imas uv neonke u onim lampama za ubijanje insekata. sto svetle ljubicasto i okolo imaju onu metalnu mrezicu pod visokim naponom.
a zasto ti je problem kupiti neonku?
a zasto ti je problem kupiti neonku?
Uv neonku mozesh izvaditi i iz onih uredaja za provjerivanje novcanica,tj kada su novcanice pod uv svjetlom(one orginal ) one reflektiraju neke oznake...mislim da je trax tako radija...
a mozesh kupiti neonku i kupiti stednu zarulju,pa na elektroniku od stedne tarulje spojiti neonku(normalno,bez prigusnice i startera )
a mozesh kupiti neonku i kupiti stednu zarulju,pa na elektroniku od stedne tarulje spojiti neonku(normalno,bez prigusnice i startera )
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
imas u za kupiti uv zarulju 30kn mislim da je 40W
ima je u a/d electronicu.
obicna ista kao ova samo sto je crna
ima je u a/d electronicu.
obicna ista kao ova samo sto je crna
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.