IQ500 je najbolje rekao. Što se mučite s poluproizvodima. Niti koštaju i niti rade samo krek traže. Skini si lijepo altium dxp sp2 trial i za tvoje i moje potrebe 30 dana bez prijekorno radi. U njemu imaš sve. Skini ga sa www.elektroda.net/download/file1039.html. U ovom Altiumu dxp trial ja radim sve svoje pločice. Za 30 dana napraviš svašta i nema traženja kreka!
uglavnom, imam ja materijale s faksa po kojima sam naucio brzo radit s tim programom, dosta su dobri, ako netko hoce neka mi posalje pm pa cu mu dat rs link, jer su strogo zabranili da se bilo sta od toga djeli javno...
a program je premocan, evo par ss, to sad bas radim timer za rasvjetu sa smd djelovima, treba sad jos djelove lijepo raspodjelit, a pocelo me hebat rotiranje djelova na pcbu. @Drago jel ti mozda znas u cem je problem, ne zeli mi rotirat pcb dio sa spaceom, samo u opcijama mogu, a u shemi normalno radi
Instalirao ja taj Altimum...pitajte me za (kako Smješko kaže) godinu dana jel sam naučio raditi u njemu...ako ne odustanem za par sati od njega.
Isplati li se uopće učiti raditi u tom programu ako nikada neću raditi nešto veliko i komplicirano tj. ako mi je elektronika samo hobi
Feko ! na to pitanje moraš sam dati odgovor. Radio veliki ili mali projekat u Altiumu, u njemu imaš sve opcije na dohvatu. Kako bi ti rekao, stvoren je s mišlju da ti pomogne, a ne, recimo ti treba neka komponenta a nemaš je u biblioteci, ti ju sam napraviš. Jednom rječju neovisan si od drugih. Imaš trial verziju pa provjeri.
...nacrtao sam neku shemu, tj bolje rečeno nabacao sam elemente i pospajao da izgleda kao shema....kako od sheme napraviti PCB?
naravno u pitanju je Altimum Designer.
Ja imam NOD32 updatan se svaki dan i nije mi ništa javio, a skinuo sam taj CryptLoad jedno sat vremena prije nego sam stavio link...ajd nek drugi kažu jel i njima javlja isto...kod mene je sve OK i bez crvića
Drago_Zg wrote:....Skini si lijepo altium dxp sp2 trial i za tvoje i moje potrebe 30 dana bez prijekorno radi. U njemu imaš sve. Skini ga sa www.elektroda.net/download/file1039.html. U ovom Altiumu dxp trial ja radim sve svoje pločice. Za 30 dana napraviš svašta i nema traženja kreka!
Čitam i čudim se kako netko želi biti limitiran vremenom triala-kada može imati cijelu verziju(sada se izmjenio samo link za rar part 1-ali i on je ponovo dignut-i može se dobiti na PM) -objavljenu u mojem topicu na Forumu?!Link za c*ack je također netko nedavno objavio-ali ako taj c*ack neradi također ću rado ustupiti link sa provjerenim!
Razliku neznam jer jednostavno nisam imao ovu 6.8... verziju-pretpostavljam da se razlika između te dvije verzije (Altium Summer 08 je v7.0.0.13815)može pročitati na official stranicama.Čak i za Summer već postoje update (početni patch radi i sa updatiranim Summer Altiumom).