PCB sa laminatorom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
PCB sa laminatorom
Danas kupio laminator u Lidlu za 149 kuna i odmah probao napraviti plocicu!
Evo rezultata, bez ikakvih rastavljanja i modifikacija laminatora…nisam brojao
koliko sam puta provukao plocicu kroz njega, mislim jedno 20-tak puta jer mi
djeluje da ne postize bas veliku temperatutu jer sam skroz uspio drzati i prebacivati ponovo u laminator bez rukavica, no iznenadio sam se rezultatom, ima sitnih greskica no ja sam zadovoljan.
Samo da napomenem da sam printao sa svojim Lexmark E120 laserskim printerom koji mi na folije jako lose printao tj neupotrebljivo, sve sam morao printati na poslu HP printerom, a evo na glatki karton pa kroz laminator prolazi i moj Lexmark printer ...a kako bi tek ispalo sa HP laserom
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... atorom.jpg
...trenutno nemam hidrogena, kad nabavim posaljem sliku i gotove plocice.
Evo rezultata, bez ikakvih rastavljanja i modifikacija laminatora…nisam brojao
koliko sam puta provukao plocicu kroz njega, mislim jedno 20-tak puta jer mi
djeluje da ne postize bas veliku temperatutu jer sam skroz uspio drzati i prebacivati ponovo u laminator bez rukavica, no iznenadio sam se rezultatom, ima sitnih greskica no ja sam zadovoljan.
Samo da napomenem da sam printao sa svojim Lexmark E120 laserskim printerom koji mi na folije jako lose printao tj neupotrebljivo, sve sam morao printati na poslu HP printerom, a evo na glatki karton pa kroz laminator prolazi i moj Lexmark printer ...a kako bi tek ispalo sa HP laserom
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... atorom.jpg
...trenutno nemam hidrogena, kad nabavim posaljem sliku i gotove plocice.
super ti je ispalo ali papir je uvjek bolji od folije.
kad skidas foliju dio tonera ostje gore, a kad papir stavis u vodu toner nema gdje ostati nego na plocici.
ja sam puno plocica radio sa peglom i vise ne perm plocice nego uzmem noz i struzem prljavi dio bakra dolje.
tako je plocica hrapavija i bolje se lovi toner.
sto se mene tice ocjena +4 iliti -5.
tolko od mene.
pozdrav
kad skidas foliju dio tonera ostje gore, a kad papir stavis u vodu toner nema gdje ostati nego na plocici.
ja sam puno plocica radio sa peglom i vise ne perm plocice nego uzmem noz i struzem prljavi dio bakra dolje.
tako je plocica hrapavija i bolje se lovi toner.
sto se mene tice ocjena +4 iliti -5.
tolko od mene.
pozdrav
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
- Feko
- Stariji član
Ma solidno meni ispadne i sa peglom, no zena galami kada nema pegle u kuci
nego je mora traziti u garazi , a jednom sam zaprljao peglu pa kada se peglala majica bilo je svega....pa rekoh sebi jel da za sebe kupim peglu ili laminator...laminator prevagnuo.
Mislim da kod njega ne mozes pretjerati pa da se pocnu vodovi razlijevati
nego je mora traziti u garazi , a jednom sam zaprljao peglu pa kada se peglala majica bilo je svega....pa rekoh sebi jel da za sebe kupim peglu ili laminator...laminator prevagnuo.
Mislim da kod njega ne mozes pretjerati pa da se pocnu vodovi razlijevati