Pozdrav!
Kupio bih unimer sa RS232 komunikacijom i softverom (potrebni su mi grafikoni napona,struje i sl.) pa me zanima da li neko zna gdje bih mogao to naci ili mi preporuciti model pa da ja potrazim na Netu gdje bih mogao kupiti ??
Instrument ne mora biti ekstra nesto,pozeljno je da bude jeftiniji ) jer imam vec cetiri unimera,i to i digitalna i analogna ... Potreban mi je zbog nekih eksperimenata koje bih radio vezano za kapacitet gel akumulatora za neke elektronske uredjaje,sa kojima imam problem,pa bih ih htjeo neki puta ispitati pod radom sa nekim potrošačem (struja,napon i dr.)...
HJasko
UNIMER sa RS232 komunikacijom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Reci mi molim te da li dodje i data kabal (serial ili USB) odnosno softver sa unimerom jer sam bio nasao neke na Netu ali ne dodje to odnosno posebno se dokupljuje ili u par navrata trgovci ne znaju kakav softver i kabal idu uz unimer ??
HJasko
P.S. Chipoteka ima u Osijeku pa bih otisao tamo da to kupim jer je to nekih 100 km od mene ...
HJasko
P.S. Chipoteka ima u Osijeku pa bih otisao tamo da to kupim jer je to nekih 100 km od mene ...