Pozdrav!Imam jedan stari IBM PC100(Onaj koji je bio zaključan-ako se tko sjeća topic-a) i htio bih instalirati na njega windowse 98(trenutno je hard formatiran-dakle obrisan).Instalacija krene i ide do trenutka kad u instal wizardu ispiše da mora rebootat komp.-poslije toga kreće sve od početka pita me hoću boot sa cdrom-a ili harda(ako izaberem hard-tada ispiše wrong disc-prtpostavljam zato što wind. još nisu instalirani).Kad izaberem cd-rom,počinje se otpočetka-ponovo do restiranja.ima li kakav boot cd(ne floppy)za dizanje windowsa98?Pomoć?Hvala
p.s. inače taj instalacijski cd-rom s windowsima 98 normalno instalira ih na drugom kompu.
Windows 98
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- marty.markoh
- Napredujem
Znam da bi morao se startat-ali neće:resetira(pretposljednji dio instaliranja) i poslije reseta ne ide na posljednji-"završna podešavanja"-nego kreće iz početka.Kažem da je cd-rom ok-instalirao sam s njim windowse na drugi komp-isto traži reset ali se ponovo poslije vrati na završni dio instalacije-i sve ok.Probao sam hard premjestiti u novi komp(kao master)i isto se događa-a kao slave hard vidim ga i mogu očitati svojstva,brisati ga-formatirati)!?
- marty.markoh
- Napredujem