Koji je ovo vrag?

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
CyberSky
Pravo uznapredovao :)

Koji je ovo vrag?

Post by CyberSky »

Evo tražim po netu datasheet al nemogu naći, pa reko možda mi vi možete reći kaj više o ovome:
radi se o chipu i ima ove oznake na sebi

LSC409168P
AMS41565
4B71NLLAC9242

mislim da je od motorole, i mislim da sam ga izvadio iz jednog satelitskog prijamnika!
Firkragg

Post by Firkragg »

Zaboravi :shock:
Za takve oznake neces nać datasheet, dok ne doznaš pravo ime ili zaključiš barem šta je IC radio...
CyberSky

Post by CyberSky »

Negdje sam našao na netu kao da je nekakvi procesor, bilo je na njem pa nisam znao pročitati!
buco

Post by buco »

s kojeg uredjaja je skinut !? Da nije s GSMa !?
Pozdrav
Firkragg

Post by Firkragg »

s kojeg uredjaja je skinut !? Da nije s GSMa !?
:shock:
smoto
mislim da je od motorole, i mislim da sam ga izvadio iz jednog satelitskog prijamnika!
:D :D :D
CyberSky

Post by CyberSky »

Nije valjda da nitko nezna za kaj to služi!
90% sam siguran da je iz satelistokog prijamnika!
CyberSky

Post by CyberSky »

Nije valjda da nitko nezna za kaj to služi!
90% sam siguran da je iz satelistokog prijamnika i da je bio oklopljen unutar oklopa i da je bio još koji chip s njim unutar oklopa.
buco

Post by buco »

Pa mislim da je moje pitanje na mijestu !? jer je spomenut navodno processor , ako je u GSMu ili Digitalnom sat prijamniku tesko ces doc do dokumentacije [ iznimaka su neki STovi processori , al i to je nelegalno uzeto npr 5518,] , stvar je jednostavna ako je vec navedeni IC processor iz takvih uredjaja on spada u NDA klasu tj processori s cripto jezgrom[GSM] ili descramblerom [ kao kod processora za digitalnu tv] .
Imam ja i memorija Atmelovih koje su u domeni NDA agreementa 128Mb
s cripto processorom za sifriranje podataka !!!!!! Nisu samo processori u NDA klasi vec uglavnom sve sto ima bilo kakvu vezu s kriptografijom .I za takve uredjaje cete bez posebnog dogovora skompanijom nac uglavnom neke samo povrsne podatke koji su vise reklamni "spot".
Mi smo pokusavali doc do dokumentacije za SAA7219 i SAA7215 [ za Humaxa] 2000 godine ali nista od toga , bio je dobro cuvan , neznam kao je PH uspio dobit dokumentaciju !?.. [ ima jedna prica ali.. nije bitna].
Pozdrav
CyberSky

Post by CyberSky »

Sad si mi sve rekao!
LOL! :shock:
Firkragg

Post by Firkragg »

To je vjerojatno neki preamplifier IC u rpijemnom dijelu, ako je bio oklopljen vjerojatno nema veze s procesorom :shock:
To je sve sta mogu reci, ta alternativna imena i mene zivciraju!
Pozdrav
Post Reply