Koji je ovo vrag?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Koji je ovo vrag?
Evo tražim po netu datasheet al nemogu naći, pa reko možda mi vi možete reći kaj više o ovome:
radi se o chipu i ima ove oznake na sebi
LSC409168P
AMS41565
4B71NLLAC9242
mislim da je od motorole, i mislim da sam ga izvadio iz jednog satelitskog prijamnika!
radi se o chipu i ima ove oznake na sebi
LSC409168P
AMS41565
4B71NLLAC9242
mislim da je od motorole, i mislim da sam ga izvadio iz jednog satelitskog prijamnika!
Pa mislim da je moje pitanje na mijestu !? jer je spomenut navodno processor , ako je u GSMu ili Digitalnom sat prijamniku tesko ces doc do dokumentacije [ iznimaka su neki STovi processori , al i to je nelegalno uzeto npr 5518,] , stvar je jednostavna ako je vec navedeni IC processor iz takvih uredjaja on spada u NDA klasu tj processori s cripto jezgrom[GSM] ili descramblerom [ kao kod processora za digitalnu tv] .
Imam ja i memorija Atmelovih koje su u domeni NDA agreementa 128Mb
s cripto processorom za sifriranje podataka !!!!!! Nisu samo processori u NDA klasi vec uglavnom sve sto ima bilo kakvu vezu s kriptografijom .I za takve uredjaje cete bez posebnog dogovora skompanijom nac uglavnom neke samo povrsne podatke koji su vise reklamni "spot".
Mi smo pokusavali doc do dokumentacije za SAA7219 i SAA7215 [ za Humaxa] 2000 godine ali nista od toga , bio je dobro cuvan , neznam kao je PH uspio dobit dokumentaciju !?.. [ ima jedna prica ali.. nije bitna].
Pozdrav
Imam ja i memorija Atmelovih koje su u domeni NDA agreementa 128Mb
s cripto processorom za sifriranje podataka !!!!!! Nisu samo processori u NDA klasi vec uglavnom sve sto ima bilo kakvu vezu s kriptografijom .I za takve uredjaje cete bez posebnog dogovora skompanijom nac uglavnom neke samo povrsne podatke koji su vise reklamni "spot".
Mi smo pokusavali doc do dokumentacije za SAA7219 i SAA7215 [ za Humaxa] 2000 godine ali nista od toga , bio je dobro cuvan , neznam kao je PH uspio dobit dokumentaciju !?.. [ ima jedna prica ali.. nije bitna].
Pozdrav