bio mi prijatlj donjeo neko pojacalo yamahino na popravak, sto sam vec bio spominjo na forumu ovdje i izgorlo mu je svasta nesto sto se tice pojacala tako da je malo teze to sredt a i dijelova nema!
tako da sam je nesto razmisljo o tom da ubacim neko drugo pojacalo u njega a da na sve ono ostane sto je imo u sebi, prdpojacalo i to, ima trafo i ispravljac +/-55V sve je to u funkcij!
bil se to moglo izvest, i imatel kakvu preporuku sta bi mogo radt
gledo sam ono pojacalo sto ima na stranici tu 200-500w valjal ono, i vidim da je kod njega 4 ohma izlaz ocul imat sa tim problema????
pojacalo za pojacalo
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
Prosto sumnjam
55v?Koja amperaza?Volio bih da to izvedes.Pola kilovata sa 55v nema sanse brate.poydrav yeljko
Re: pojacalo za pojacalo
Ja sam ima par takvih slucajeva....samo sam radio provjerena pojacala sto sam prije radio i sve je radilo bez problema, vecinom mi je snaga bila po izlazu oko 120 W na 4ohma jer vise je sasvim nepotrebno, kad pogledas sve yamahine modele vecinom su im izlazi po 100W, ne samo yamahini nego i ostalih proizvodjaca :lol:Dariolo wrote:bio mi prijatlj donjeo neko pojacalo yamahino na popravak, sto sam vec bio spominjo na forumu ovdje i izgorlo mu je svasta nesto sto se tice pojacala tako da je malo teze to sredt a i dijelova nema!
tako da sam je nesto razmisljo o tom da ubacim neko drugo pojacalo u njega a da na sve ono ostane sto je imo u sebi, prdpojacalo i to, ima trafo i ispravljac +/-55V sve je to u funkcij!
bil se to moglo izvest, i imatel kakvu preporuku sta bi mogo radt
gledo sam ono pojacalo sto ima na stranici tu 200-500w valjal ono, i vidim da je kod njega 4 ohma izlaz ocul imat sa tim problema????
Cirkus Kolorado :D