JEl ikao naisao na shemu slucajno od SmartPena kako sam je ja nazvao , znaci normalna olovka, malo deblja, koja se preparira, ugradi joj se mali LCD ekrancic, i mali microcontroler, i isprogramira se nesto korisno za test , bas sam danas probao fazon da u providnu olovku ubavim normalni djon i extra je radilo, nema boag da te neko otkrije, e sad kad bi jos bilo moguce LCD i microcontroller ubaciti u olovku to bi bila ludnica ,
koliko je to moguce izvesti tako minijaturno i jel to iko izvodio ???
Du Yu SmartPen?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
"... i isprogramira se nesto korisno za test ..." kao naprimjer sto !?
Kontroleri postoje naravno veoma malih dimenzija u BGA i soic kutjistima a i tqpf32 bi stao , LCD uzmes sa npr termometra ili slicnih uredjaja ciji display je uzak i dugacak .
"ekipa to vec od davno postoji"
@sandrox postoji i auto pa ga mnoge firme proizvode , pa avioni , pa cipele , pa televizori, pa GSM telefoni, pa GPS uredjaji ........ i mnoge druge stvari !! pa sto ako "postoji" !?? Postoje i razvojne ploce za vec vidjene processore pa se opet rade nove, svaki dan ima nesto novo !!! iako "postoji" .
Kontroleri postoje naravno veoma malih dimenzija u BGA i soic kutjistima a i tqpf32 bi stao , LCD uzmes sa npr termometra ili slicnih uredjaja ciji display je uzak i dugacak .
"ekipa to vec od davno postoji"
@sandrox postoji i auto pa ga mnoge firme proizvode , pa avioni , pa cipele , pa televizori, pa GSM telefoni, pa GPS uredjaji ........ i mnoge druge stvari !! pa sto ako "postoji" !?? Postoje i razvojne ploce za vec vidjene processore pa se opet rade nove, svaki dan ima nesto novo !!! iako "postoji" .