Mozes mi rec koji su ti dodaci npr po tipskom broju[npr. A1024..] kao za onu Hakko850 sto sam postavio pdf file. Mene janvise zanimaju ovi vezani za tsop[48,32] kucista.
Pozdrav
hot-air gdje kupiti
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- zogldi
- Penjem se :)
Buco to su nastavci kao prvih 5 na www.techno.ru/txt/7_1/tips_850D.gif
plus jedan veći,sve je to isto i GORDAK i QUICK... samo različito ime proizvod 100% isti!Ručke,grijači,baze sve isto!
plus jedan veći,sve je to isto i GORDAK i QUICK... samo različito ime proizvod 100% isti!Ručke,grijači,baze sve isto!
- zogldi
Provjerim pa ti javim za A 1187!!!buco wrote:@zglodi to bi znacilo uglavnom qfp prikljuci [ i to je uredu ] nego dal jos mozes dobit i onaj pod oznakom A1187 [TSOL 18,5 x 8 ] taj mi je dosta bitan , a sto se lemilica tice sve one [ vec spominjane] su ionako kopije vec spomenute Hakko850 [ firme Hakko] .De vidi pa da napravimo posao !
Pozdrav
@zglodi sta kazu Rusi ili Kinezi !? vidim da ima tih lemilica s dodacima po rusiji kolko' oces samo ne kuzim tamo gdije su cijene tih dodataka !?
Pozdrav
P.S cudno da se Kineska roba nabavlja iz rusije kad je jedno od najvecih skladista za europu kinesko/juznokorejske robe kod Budimpeste i to vec godinama [ to bi trebao bit grad u Madjarskoj ?? , al tko zna ti gradovi u sibiru kako se sve ne zovu ]
Pozdrav
P.S cudno da se Kineska roba nabavlja iz rusije kad je jedno od najvecih skladista za europu kinesko/juznokorejske robe kod Budimpeste i to vec godinama [ to bi trebao bit grad u Madjarskoj ?? , al tko zna ti gradovi u sibiru kako se sve ne zovu ]
- zogldi
@buco ja to uzimam iz Kine ne iz Rusije .Neznam još ništa za nastavak koji tebi treba jer još čekam E-mail od njih(pitao sam i za puno drugih stvari pa to malo duže traje a i nisam ja njima toliko interesantan uzimam male kolićine pa me odrade kad stignu)!A što se tiće cijena kod rusa"KAKO KOGA OGLOBE"(Moj drugar uzimao neka kola kod njih,ja ih plaćao 2.5$ a njega oglobili za 4$ po komadu ista kolićina)!buco wrote:@zglodi sta kazu Rusi ili Kinezi !? vidim da ima tih lemilica s dodacima po rusiji kolko' oces samo ne kuzim tamo gdije su cijene tih dodataka !?
Pozdrav