uh zaboravih na trenutak a plocica ti je na istom sajtu: http://www.geocities.com/sinelyu/prodaja/index.html
samo idesh na "shtampane plocice" cena oko 2,3e po komadu a to je 182 dinara + ptt ispashce ti 250 din sa poshtarinom ako si u Srbiji a ako si dalje stvarno neznam.I sad mi kazi da li se za 250 dinara kolko koshta plocica ili 800 din za ceo kit ne isplati kupiti kod njih pcb ili ceo kit?Uzmi u obzir da ovim programatorom napravish samo 1 uredjaj za prodaju i da naplatish delove i izradu ladno si otplatio ceo programator.Narudzbenice idu putem e-mail-a koji glasi:sinel@bigfoot.com
za hrvatsku je postarina oko 10-15 eura, ja sam toliko placao kad sam neke knjige narucivao. a sad narucujem preko frenda on je iz Vajske, i kad roba stigne on je iz vukovara posalje autobusom u zagreb.
isplatljivo je samo na vise komada.Kolko sam ja video neznam da li Danijel ili Sinisha traze dilere za Hrvatsku pa mozesh da se uklopish i eventualno da zaradish neshto...u svakom slucaju ne gubish da ih pitash.
[eDo] wrote:isplatljivo je samo na vise komada.Kolko sam ja video neznam da li Danijel ili Sinisha traze dilere za Hrvatsku pa mozesh da se uklopish i eventualno da zaradish neshto...u svakom slucaju ne gubish da ih pitash.
evo neki dan sam opet poslao upit za plocice i suradnju ali nista.