evv da i ja nes kazem
sad cu u 4 elektrotehnicke skole i bavim se svim i svacim sto ima veze sa elektronikom i programiranjem... vidim da ih ima mladjih na ovom forumu svaka cast momci
Za razliku od Nedim_-a ja sam vidio samo par... al' starijih.
Ali i ja palim u školicu - konačno mi je neki dan stiglo riješenje za specijalizaciju, radiologija... Do sada sam bio samo liječnik, doktor medicine. Uz elektroniku koja je uvijek bila i ostala primarna (imam negdje još uvijek index ETF-a u Zagrebu - tad još nije bio FER), zanima me masu drugih stvari, samo nikad dosta vremena...
Smjesko wrote:off topic: Buduci da si radio(log) mogao bi pomoci nekima koji se bave radio-odasiljacima (FM bubama).
Teško... Baratam puno višim frekvencijama, višim naponima (50-150kV, pa i više), i kWatima snage... A UTZ je opet prenisko, reda desetak MHz, tako da...
Pošto ima dosta novih članova, sigurno nisu pregledali forum i naletili na ovaj topic pa napisali nešta o sebi. Zato ću ja dignuti ovu temu iz groba da je ostali mogu naći
Ja sam upisao Elektrotehničku i prometnu školu, smjer: Tehničar za mehatroniku, prvi razred (1eT3). Kad završim srednju školu, planiram ići na fax jer me elektronika zanima više od ičeg! 1993. godište sam.
ja sam upisao elektrotehnicku i prometnu skolu smjer-elektroinstalater razred(1e2)to je trogodisnja skola nakon toga nzm sta i kako dalje vidit cemo,
51 kila nzm visinu
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
Hajd, posto sam duze vrijeme na forumu, a nisam se ovdje predtavio, da kazem koju o sebi:
Zavrsio elektrotehnicku skolu u Tuzli ove godine, nisam primljen na FAX (ne pitajte me zasto), pa ganjam kakav poso...
Inace se bavim elektronikom jos od osnovne skole, sto se tice specijalnosi, najbolje mi ide autoelektrika i dijagnostika (1 god. prakse u Audijevom servisu), mada se vec 2 godine bavim i mikrokontrolerima...
Kilaza => 100kg
Visina >185
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...