vec sam rekao kako sam ja radio...
znaci ovako
nadjes stereo glevu(moze i mono,ali jedan kanal je onda slabiji)
i odseces slusalice uzmes kabal i mase spojis na masu od glave, i ove dve druge zice na glavu.
ako koristis mono glavu spajas samo jedan kanal sa slusalica. niposto se + sa slusalica ne smeju spajati zajedno.
a raspored izvoda na glavi vidis pre skidanja glave sa kasetofona.
na slici imas gde se glava postavlja. mozda ces je morati malo mrdati, zato ti predlazem da koristis onu duplu traku sto se lepi sa obe strane.
ja se izvinjavam svim ljudima koji su me cekali ko ozeblo sunce, nisam prije stigo uradit imao sam nekog vaznijeg posla al evo da se opravdam stigla je shema i sve pa krenite praviti i sve sto vam nebude jasno oko spajnja javite
sretno!!!!!!!!!
ma to ti se cini ona je u onoj plastici oko 2 mm hehee mora biti odvojena nesmije biti tvrdo eto hadje momci radite nema zezanja skupljaj elemente i ozeziii ja sam neku noc do 3 osto u radionici radio neko sranje al makar se ispatilo heh
sretno
fino je sve ovo sto ste napravili ali mene zanima nesto drugo, kako rijesiti problem šoka kod starijih CD playera u autu, jer ja sve ovo napravim i spojim i sta onda kad mi se pocne svako malo prekidat muzika, zbog nasih kvalitetnih cesta ???
ja sam na pocetku stavio glavu 2mm unutar kasete.
ali posto imam kasetofo sa automackim mehanizmom ,ono je uvijek skljocalo i prebacivalo jednu i drugu stranu.
kad sam spustio glavu za jedno 5mm ,onda nije prebacivalo vise , ali eto zvuk je los.