skini program sa tog linka i on ce ti ispisati listu uredjaja koji su u tvom racunaru, nadji mreznu i pogledaj koji je chip,skini drajver za taj chip i cepaj!!!!
ima jedan program koji ti za sve hardwere na kompu nadje update drivera, a moze da nedje i ako nemas nikakvog drivera (sto je slucaj u tebe), mislim da se zove MY DRIVERS!
trazio sam na toj stranici, i nikad vise necu.. kad sam se jedva registriro i downloadiro 1 driver, javilo mi je da sam prešo limit downloada kod besplatnih acca....
ne da mi se vise s tim zezat.. kupio sam sad novu mreznu za 70 Kn
Bravo pepi ! Konacno si shvatio da besplatne stvari nisu uvijek najbolje ! Sad lijepo vrati tu staru škarticu onom od koga si je dobio i lijepo mu zahvali.
trebao si pogledati sta pise pod pci device uknown,ja mislim da je to tvoja mrezna,a isto tako mislim da je crkla,sa tim programom jos mi ni jedan drajver nije omanuo,al tvoju karticu neprepoznaje znaci ona je kaput.....
trebao si pogledati sta pise pod pci device uknown,ja mislim da je to tvoja mrezna,a isto tako mislim da je crkla,sa tim programom jos mi ni jedan drajver nije omanuo,al tvoju karticu neprepoznaje znaci ona je kaput.....