sta je kome od clanova specijalnost,zanimanje?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
evo da i ja kazem nesto
89 godiste, treci razred elektrotehnicke skole smjer mehatronika
zivim u mjestu Josipovcu, prigradsko naselje Osijeku ak je netko u blizini nek navrati na kavicu il sokic
elektronika mi se jako svida al nikako da pocnem posteno sa njom,fali novaca, nemam ni lemilicu postenu ni multimetar al polako, trudim se
u vezi okupljanja, ako bude sta, doletite i u moj kraj pa da i slavoniju obidete
89 godiste, treci razred elektrotehnicke skole smjer mehatronika
zivim u mjestu Josipovcu, prigradsko naselje Osijeku ak je netko u blizini nek navrati na kavicu il sokic
elektronika mi se jako svida al nikako da pocnem posteno sa njom,fali novaca, nemam ni lemilicu postenu ni multimetar al polako, trudim se
u vezi okupljanja, ako bude sta, doletite i u moj kraj pa da i slavoniju obidete
Jedan od najstarijih ovde (1960).
Za elektroniku su me zagrejala pojačala. Zadnje sam napravio pre tačno 25 godina (digitalna kontrola, 2x250W...). Otada mi elektronika više nije hobi, od toga živim.
Radim na razvoju elektronskih uređaja za benzinske pumpe a pored toga sve što stignem (kad imam volje). Do prošle godine sam proizvodio svoje elektronske vage, pre toga erozimate, SMPS, popravljao sve što radi na struju... Već mi je pomalo i muka od svega toga, dođe mi da uzmem malterku...
Za elektroniku su me zagrejala pojačala. Zadnje sam napravio pre tačno 25 godina (digitalna kontrola, 2x250W...). Otada mi elektronika više nije hobi, od toga živim.
Radim na razvoju elektronskih uređaja za benzinske pumpe a pored toga sve što stignem (kad imam volje). Do prošle godine sam proizvodio svoje elektronske vage, pre toga erozimate, SMPS, popravljao sve što radi na struju... Već mi je pomalo i muka od svega toga, dođe mi da uzmem malterku...
- MladaNada
- Stariji član
Da uvijek imam novca koliko mi treba ne bi bilo zanimljivo!
Ovako kad skupljam 2 mjeseca za lemilicu veci mi dozivljaj kad je dobijem
Ali zato volim da nadjem neki poslic , sad cu na ljeto raditi na recepciji u svojoj "vili" na moru (10-ak apartmana) pa cu imati para kad se vratim , tako da moram sad skupiti projekte koje cu praviti, pa nakon ljeta , prije nego sto odem u kafanu sa drustvom napraviti
@Jopagti ti zivis na moru, iznesi jedan stolic i prodaj recimo FM bube ili tako nesto!
Stari kaze da ce mozda otvoriti neki stand sa suvenirima, pa cu tu utapati elektroniku
Ovako kad skupljam 2 mjeseca za lemilicu veci mi dozivljaj kad je dobijem
Ali zato volim da nadjem neki poslic , sad cu na ljeto raditi na recepciji u svojoj "vili" na moru (10-ak apartmana) pa cu imati para kad se vratim , tako da moram sad skupiti projekte koje cu praviti, pa nakon ljeta , prije nego sto odem u kafanu sa drustvom napraviti
@Jopagti ti zivis na moru, iznesi jedan stolic i prodaj recimo FM bube ili tako nesto!
Stari kaze da ce mozda otvoriti neki stand sa suvenirima, pa cu tu utapati elektroniku
- MladaNada
- Stariji član
Evo malo humora, da razbijemo monotoniju!
Nadam se da se Stojke nece naljutiti
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... ionica.rar
Nadam se da se Stojke nece naljutiti
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... ionica.rar
Ma nebi to islo ode....Ja cu ovo ljeto,najvjerovatnije,raditi na benziskoj ono bristi sajbe Kaze mi kolega(radia je prosle godine) da se moze lipo zaraditi.....Ono kako prolaze tuisti....MladaNada wrote:
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Je istina al to je najjednostavniji posa koji mogu naci,a zaradi se pristojno!UNWANTED wrote:to inace dobre pitc*e rade u bjelim mokrim majama koj ces ti k*r*c tamo
radije radi u nekom kampu pa ztaradis u 3mj. min 20000kn +jos jeb.. strankinje i jos napojnice
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Ja imam 24 godine, zavrsio sam FER i MIT (Eletrical Eng. and Comp. Siences). Pet godina sam radio u NASA-i na izradi spejs sajtlova i na programiranju FXZ-0 PE mikroedisnkontrolera.
Inace se bavim programiranjem UNIX i linux kernela, OS internalijama, gina DLL-ovima, ASM procesiranjem. Ogromno iskustvo u pisanju OS-eva, ISO standardima, FS-ima, pisanje WDM (miniport), VxD drajvera u tasm-u uz pomoc Ke*, Rtl*,Zw* fja za I/O rad i rad sa HAL-om te managed i unmanaged memory poolovima. Trenutno radim na racunalnoj sigurnosti i to windows kernela, krpanju low level bugova u third-part drajverima i unaprijedjivanju DDK build environmenta
Inace se bavim programiranjem UNIX i linux kernela, OS internalijama, gina DLL-ovima, ASM procesiranjem. Ogromno iskustvo u pisanju OS-eva, ISO standardima, FS-ima, pisanje WDM (miniport), VxD drajvera u tasm-u uz pomoc Ke*, Rtl*,Zw* fja za I/O rad i rad sa HAL-om te managed i unmanaged memory poolovima. Trenutno radim na racunalnoj sigurnosti i to windows kernela, krpanju low level bugova u third-part drajverima i unaprijedjivanju DDK build environmenta
- MladaNada
- Stariji član
Jesi ozbiljan ili se salis?skyline wrote:Ja imam 24 godine, zavrsio sam FER i MIT (Eletrical Eng. and Comp. Siences). Pet godina sam radio u NASA-i na izradi spejs sajtlova i na programiranju FXZ-0 PE mikroedisnkontrolera.
Ako si ozbiljan onda mi je cast biti sa tobom na forumu
Naravno da jeste, vidis da je za 24 godina stigao da zavrsi dva faxa radi 5 godina u nasi i jos bla bla bla stvari. A nema ni voltmetarMladaNada wrote:Jesi ozbiljan ili se salis?skyline wrote:Ja imam 24 godine, zavrsio sam FER i MIT (Eletrical Eng. and Comp. Siences). Pet godina sam radio u NASA-i na izradi spejs sajtlova i na programiranju FXZ-0 PE mikroedisnkontrolera.
Ako si ozbiljan onda mi je cast biti sa tobom na forumu
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~iv060455d/
Mnogo besplatnih knjiga o elektronici
http://electronic-ebooks.blogspot.com/
Mnogo besplatnih knjiga o elektronici
http://electronic-ebooks.blogspot.com/