sta je kome od clanova specijalnost,zanimanje?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Ja sam tehnièka podrška u firmi koja prodaje i instalira alarmne sustave. www.kamir.hr i www.afp.ba. Elektronikom se bavim od 8-og razreda osnovne (ja sam godište 1965). Profesinalno sam znaèi vezan uz profesionalnu elektroniku, ali èesto moram izmišljati inovacije i dodavati ih na postojeæe alarmne sustave....
Dugi niz godina radio sam kao programer, pa imam poprilièno znanje iz Turbo Pascala (sad sam malo zahrðao), Delfija, a u zadnje vrijeme radim samo u VB.NET-u (web programiranje u ASP i ASP.NET, najviše interface prema bazi podataka i windows aplikacije). Planiram se prabaciti na C#, ali slab sam sa vremenom .
U slobodno vrijeme bavim se primjenjenom elektronikom, šta naleti.. Manje više sve baziram na AVR mikrokontrolerima i programiram ih u Bascom-u i CodeVision C-u.
U zadnje vrijeme dosta radim na slanju podataka preko TCP/IP, GPRS i vodova mrežnog napona (220 V). Posebno alarmnih signala (sa alarmnih sustava). Šta æete, profesionalna deformacija...
Dugi niz godina radio sam kao programer, pa imam poprilièno znanje iz Turbo Pascala (sad sam malo zahrðao), Delfija, a u zadnje vrijeme radim samo u VB.NET-u (web programiranje u ASP i ASP.NET, najviše interface prema bazi podataka i windows aplikacije). Planiram se prabaciti na C#, ali slab sam sa vremenom .
U slobodno vrijeme bavim se primjenjenom elektronikom, šta naleti.. Manje više sve baziram na AVR mikrokontrolerima i programiram ih u Bascom-u i CodeVision C-u.
U zadnje vrijeme dosta radim na slanju podataka preko TCP/IP, GPRS i vodova mrežnog napona (220 V). Posebno alarmnih signala (sa alarmnih sustava). Šta æete, profesionalna deformacija...
-
- Odlično uznapredovao
-
- Odlično uznapredovao
to stojke369
"Posted: Mon Mar 26, 2007 1:26 am"
Ides li ti covjece na posao? Kad lijegas? Da nema mozda u tebi crnogorske krvi pa da ustajes i ides na posao u 12 sati. Znas ono "Dobro jutro crnogorski narode. Tacno je podne." Wink
De si dokolicaru
Pogledaj malo moje postove ima ih i u 4-5-6 h
Kad lezem to je komplikovano pitanje a kad ustajem jos komplikovanije
Od svih koji se pojavljuju ovdje izgleda da sam ja jedini umirovljenik ili penzioner (mladji r.63) i elektronika mi je iskljucivo hobi i to jos iz osnovne skole.
PS: za sve koji rade frekvencmetar projekt na www.sprut.de provjereno radi jer sam ga ja napravio po toj shemi (1GHz)
PS: za sve koji rade frekvencmetar projekt na www.sprut.de provjereno radi jer sam ga ja napravio po toj shemi (1GHz)
- Alen_Stallone
- Penjem se :)
- m.ivanovski
- Napredujem