Pozdrav,
Zna li neko gdje u Sarajevu mogu naći šarafe veličine M2 ili manje. Gledao sam u OBI-u i Penny-u, ali kod njih su najmanji M3.
Gdje u Sarajevu kupiti M2 šarafe?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Gdje u Sarajevu kupiti M2 šarafe?
M2 ili manji ? pobogu , prijedje li ti to u sajdžije ?
@mersadk, koja kolicina i koja dimenzija-i na kraju za sta? Ti sitni sarafi u pojedinim uredjajima su namjenski
radjeni, nestandardne duzine i promjer glave kao i nut-utor za odvrtku. I u vecini uredjaja nije uopste
milimetarska mjera.-
pOz
radjeni, nestandardne duzine i promjer glave kao i nut-utor za odvrtku. I u vecini uredjaja nije uopste
milimetarska mjera.-
pOz
Treba mi 50-ak komada sa maticama, dužine 10mm, po mogucnosti sa hex (inbus) glavom.LAF wrote:@mersadk, koja kolicina i koja dimenzija-i na kraju za sta? Ti sitni sarafi u pojedinim uredjajima su namjenski
milimetarska mjera.-
pOz
Našao sam ih na ebay-u ali me šarafi, matice i podloške dođu oko 40KM, što je ipak previše.
Pogledaj u Merkur-u na Stupu, davno sam uzimao ali inox i nisu bili jeftini. Sad su nesto smanjili prostor i vjerovatno i asortiman robe. Bit ce veci problem naci odgovarajuce podloske. Inace ispod 3mm se
racuna kao nestandardna dimenzija i cijena nije bas ugodna i ovdje kad se nadje.-
pOz
racuna kao nestandardna dimenzija i cijena nije bas ugodna i ovdje kad se nadje.-
pOz
podloškemersadk wrote:
Našao sam ih na ebay-u ali me šarafi, matice i podloške dođu oko 40KM, što je ipak previše.
matice i vide
sve skupa manje od 80 kn ili 20 km
Bio sam danas u Merkuru, tj pokušao otici. Uglavom Merkur se u potpunosti zatvorio.
Vidio sam i da wurth.ba u web shopu ima šarafe dimenzija M2 i M2.5 ali nisu navedene cijene i dostupnost, pa i to moram otici pogledati u poslovnici.
Vidio sam i da wurth.ba u web shopu ima šarafe dimenzija M2 i M2.5 ali nisu navedene cijene i dostupnost, pa i to moram otici pogledati u poslovnici.