CITATION 12
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
CITATION 12
nov sam ovdje ali me interesira ima netko preporuku za izlazne mosfete koji bi bili slicni IRFP240?
Dyeks
hvala, ja sam jos cuo da su dobri i IRF540/100v 28A 150W . Sto mislite o njima? nisu ni skupi u chipoteci u zg 5,65kn. Izracunao sam da bi me jedan kanal dosao nekih 100kn u grubo sa tim Irf-ovima za citation koji planiram a trafo vec imam 300VA toroidalni 2x27V.Vec sam osmislio plocicu kupicu u chipoteci vec izbusenu.Jos me zanima kako najlakse podesiti struju mirovanja posto imam standardni multimetar.procitao sam dosta toga samo trazim nekog tko je to vec radio. jesam se napisao
Dyeks
slazem se probacu oba nije to strasna razlika , pa koji mi se bolje cuje ne planiram to slusat na max mozda tu i tamo pojacat na jace jer za sobu od 20m2 mi netreba glasnoca a i netreba ekstremna audiofilia iako bih to volio. gdje je najjeftinije kupovat elemente u zg ja sam sve dosad kupovao u chipoteci, elmatisu koji je skupljiiii te u tv tronu samo potenciometar za prijasnju samogradnju.
Dyeks
vec sam uradio gainclonea za kojeg mislim da rasturi bilo koji tda ,stk itd.
te ne vjeruje da i jedan moze dati 100W bez ogromnog frizidera a ja bih htio da napravim da radi u A , AB klasi a ti tda su najvjerojatnije AB klasa kao i LM 3876 koji sam uradio i jako mi se svidio mislim ga koristiti u bi ampingu . imam neke TA,TDA, STK doma sve je to super ali oni su svi u obicnim kazicima i linijama i dobri su za tulumarku ali hvala na ideji to bi bilo i puno jednostavnije a htio bi nesto novo.
te ne vjeruje da i jedan moze dati 100W bez ogromnog frizidera a ja bih htio da napravim da radi u A , AB klasi a ti tda su najvjerojatnije AB klasa kao i LM 3876 koji sam uradio i jako mi se svidio mislim ga koristiti u bi ampingu . imam neke TA,TDA, STK doma sve je to super ali oni su svi u obicnim kazicima i linijama i dobri su za tulumarku ali hvala na ideji to bi bilo i puno jednostavnije a htio bi nesto novo.
Dyeks