Problem sa audio pojacalom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Problem sa audio pojacalom
Imam 5.1 sistem pojacalo ali mala je snaga hteo bih malo da ga pojacam ali ne znam koje integrisano kolo da koristim kao zamenu. U njemu se nalazi TEA2025. Zna li neko sta mogu da koristim kao zamenu?
Re: Problem sa audio pojacalom
Taj TEA je stereo pojacalo 2x2,5W i vjerovatno ti je spojen u bridge spoj i tjera taj subwoofer.pitanje je sta je za ostalih 5 zvucnika ,koja su pojacala za njih.
Uglavnom bez vecih modifikacija ne mozes pojacati snagu.Treba prilagoditi i napajanje,staviti jace zvucnike....
Mislim da je operacija ne isplativa.
Uglavnom bez vecih modifikacija ne mozes pojacati snagu.Treba prilagoditi i napajanje,staviti jace zvucnike....
Mislim da je operacija ne isplativa.
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
subwoofer pokrece tda2030. Zvucnike imam struja nije problem. Problem je samo to sto ne znam koju zamenu da stavim!
Nema zamjene. Ako hoces nesto jace to je u drugom kucistu. Trebat ce ti i hladnjak i jace napajanje.
Nije problem sve to imam samo mi kazi koje je i jel je ista sema?
Ni slicna...
TDA2030 bi se mogao zamijeniti sa TDA2050, uz podebljanje napajanja. Teško da se može naći zamjena za TEA2025. Tu bih ja išao na gainclone princip sa TDA2050/LM1875 (ili nešto slično, što ti je jeftino i lako nabavljivo).miiissa wrote:subwoofer pokrece tda2030. Zvucnike imam struja nije problem. Problem je samo to sto ne znam koju zamenu da stavim!
Jednostavno cu napraviti 5 pojacala sa tda2050 i ugradicu mesto ovog sa tea2025 i problem resen
Hvala na pomoci
Hvala na pomoci