Reno megan zakljucan kasetofon
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Reno megan zakljucan kasetofon
imam reno megan radio se zakljucao priliko skidanje akumulatora dali neko zna kako mogu dobiti kod za radio!
Re: Pomoc
Na krivo si mjesto postao temu...
Daj malo više informacija, koje godište auto, tip radia (ne bi bilo loše da ga slikaš).
Kada daš sve potrebne informacije vjerujem da će se tvoj problem lako rješiti pošto za većinu renaultovih radia postoje kalkulatori za kodove na internetu.
Daj malo više informacija, koje godište auto, tip radia (ne bi bilo loše da ga slikaš).
Kada daš sve potrebne informacije vjerujem da će se tvoj problem lako rješiti pošto za većinu renaultovih radia postoje kalkulatori za kodove na internetu.
http://car-radio-unlock.blogspot.com/20 ... lator.html
Probaj s ovim...
Probaj s ovim...
program radi, najbolje uslikaj nalepnicu radia sa onim barkodovima i brojevima.. .
Re: Reno megan zakljucan kasetofon
Kako nemaš gdje ukucat projeve, pokreni .exe datoteku i otvorit će ti program u konzoli. Ti samo moraš upisat kod sa radija (upute imaš na onoj stranici) i lupit enter. Nakon toga ti program izbacuje kod.
Iz programa izlaziš tipkom 'q'..
Iz programa izlaziš tipkom 'q'..
Svaka cast problem resen radio radi veoma sam zadovoljan sa programom Veoma vam hvala na pomoci!
Nema na čemu...
Skini autodatu vjerujem da ćeš tamo naći taj podatak, a sigurno će ti još koji put poslužiti pogotovo ako dosta sam radiš na autu.
Ili alternativa daj, nekome da bude u autu da može potrubiti, a ti prati u motornom prostoru od kuda dopire zvuk i vjerujem da ćeš ju ubrzo naći
Ili alternativa daj, nekome da bude u autu da može potrubiti, a ti prati u motornom prostoru od kuda dopire zvuk i vjerujem da ćeš ju ubrzo naći
takav podatak u autodati mislim da nema, bar ja nisam naišao u prijašnjim verzijama. a lik vjerojatno pita gdje je sirena jer je pregorjela.
meni se čini da bi trebala biti negdje oko hladnjaka, s lijeve ili desne strane, ispod prednjeg branika.
meni se čini da bi trebala biti negdje oko hladnjaka, s lijeve ili desne strane, ispod prednjeg branika.
Reno megan
Dali neko zna sta bi moglo biti pokvarila mi se pumpa goriva elektricna,odoh u neki servis gde rade iskljucivo elektroniku,utvrde da je pumpa neispravna i promene pumpu i auto radi bez problema itd.u medju vremenu slucajno provalim da mi opcija kad pritiskate na blender sa desne strane gde vidite sa koliko goriva mozete preci odredjeni proj kilometra neradi vec pokazuje crtice koje trepcu non stop,majstor mi kaze da treba kao da vozim malo auto pa ce to raditi medjutim to se nije dogodilo!!!!!!
Obicno se plovak za ocitavanje kolicine goriva nalazi zajedno sa pumpom za gorivo (ispravite me ako grešim) verovatno je prilikom zamene pumpe se nešto zeznulo pa nemaš povratni signal do instument table. Moze biti da je samo neki glupi kvar, kao npr da loš kontakt ili zica spala ili majstori nisu dobro napravili. Najviše će biti da majstori nisu nešto dobro odradili...a i ne može biti njihov odgovor "vozi proći će samo od sebe" takvi su najbolji majstori
Ok razumem ali pumpa i plovak su nezavisni pumpa je kod motora nije potapajuca !
Evo ponovno programa, pošto je prošli nestao pod nerazjašnjenim okolnostima
...

- Attachments
-
- RENAULT-PRE-CODE-CALCULATOR.zip
- (134.27 KiB) Downloaded 1510 times
Re: Reno megan plovak u rezervaru
Iumam reno megan jedinicu dsel problem je stvka kada na BC pritiskate nepokazuje koliko mogu preci odredjenu kilometrazu sa trenutnim gorivom vec trepecu crtice stalno dali neko zna kako mogu da resim ovaj problem!Unapred hvala!
Re: Reno megan pumpica za tecnost za staklo
U pitanju je reno megan karavan 1.9DCI 2001godiste pumpica nekad radi nekad neradi dali zna neko kako da resim problem nekad baca tecnost na staklo nekad neradi!