2 CDI-a na jedan motor

Ako ste početnik ovo je pravo mjesto za vas. Sva opšta diskusija o elektronici i/ili elektrotehnici se treba odvijati ovdje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: 2 CDI-a na jedan motor

Post by stojke369 »

Jocoo oduzmi jos par minuta svog zivota i porocitaj pravila foruma. Usput se potrudi na ne budes bezobrazan, koristice ti u zivotu. Sto je najgore svoj bezobrazluk ispoljavas na pogresnoj osobi.
niho
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Re: 2 CDI-a na jedan motor

Post by niho »

Koliko sam se puta i sam zapitao vredi li živaca i truda pomagati ljudima koji često prelaze granicu dobrog ukusa. Zapitam se i gdje ja to griješim kad dobijem ovakav, slobodan sam nazvati ga bezobrazluk, kakav je "joco" ispoljio prema jednom od najboljih forumaša ali i ljudi uopšte koje ja poznajem. No, kad vrijeme prođe i kad sve sagledam "hladne glave" kao dugogodišnji prosvjetni radnik i kao čovjek, msm da će i takvima nekada sjesti malo griže savjesti. Kad sazriju kao ljudi i kad nauče osnovna pravila lijepog ponašanja, ovo će, kao pisani tragovi i podsjetnici, učiniti da uvide svoju grešku i da je ne ponavljaju. Isto tako daće svima koji čitaju forum mogućnost da ocijene ko je kakav.
Uh ala sam se raspisao, tj. nisam ja ovo su emocije pisale u jednom dahu. :)
Post Reply