znam da ovo nema nikakve veze sa ovim forumom ali molim traxa da pusti bar 3 dana da ekipa kaze
ovako planiram da sada idem u 10 mj polagati vozacki za auto pa koliko je vas polozilo nedavno (najvise 2 godine) koliko su platili i slice stvari
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
Imam ja testove za polaganje ako ti treba.Testovi se resavaju na komp. i odmah ti izbaci rezultat da li si polozio ili ne pa ako moze da ti pomogne javi
Da, to je taj program, i za sada je jos uvijek besplatan.. A sto se tice vozackog, ja sam platio oko 700km, ali cuo sam da je u Hrvatskoj oko 5000kn, te da ce uskoro jos poskupiti na 7000 cini mi se... Otidji u neku auto skolu, i oni ce ti sve reci, i uputiti te, to ti je najbolje.
bio ja u haku vozacki 7500 kn a voznju tek mogu obaviti sa punih 18 god koja banaanaaaaa ali ok ici cu sada u 10 mj da polozim pismeni pa cu u 4 mj 2007 da polazem i taj voznju
ej stojke jeli to taj program ej ljudi mene ovaj progi pita da ga regujem ima li neko code
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
Za sada je jos uvijek program besplatan, posalji svoj kljuc autoru, i dobices kljuc za otkljucavanje. Uostalom imas sve objasnjeno na stranici toga programa.
izvinjavam se prisutnom drustvu na duzoj osutnosti ali kao sto znate poso je poso nego me nesto zivo interesuje dal je virualx izmerio potrosnju onog njegovog autica