Besplatna energija?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Besplatna energija?
Trazio sam vec neko vrijeme projekte za preko raspusta i naiso sam na generator koji "navodno" proizvodi vise el. energije nego sto koristi. Dosta je popularan na inernetu, i interesuje me da li je ovo moguce.
http://www.youtube.com/watch?v=naE6_-lc ... re=related
Mozda nisam nasao najbolji primjer ali bolje nego nista...
Hvala unaprijed
http://www.youtube.com/watch?v=naE6_-lc ... re=related
Mozda nisam nasao najbolji primjer ali bolje nego nista...
Hvala unaprijed
Re: Besplatna energija?
Koliko mi je poznato, ovo je prilično ozbiljan forum. Igraš se s banom! Ne bih u daljnje diskusije
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Ne razumijem zasto se igram, ja sam krajnje ozbiljan, pocetnik sam i jos ucim o elektronici. Ako mi mozes pomoci, bio bih ti zahvalan.
Samo kratko, nešto iz ničeg nikad nije išlo, pa ni ovo što nalaziš na internetu. Čisto zavlačenje, barem u vrijeme sadašnje, a izgleda i u buduće.
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
to bi bio pravi " perpetum mobile " a to je nemoguce napraviti ....
Naravno da moze, ja ne placam struju vec godinama. Napravio sam ovaj jedan motor koji proizvodi struju i trosi svoju sopstvenu da bi je jos vise proizveo.
Sad imam struje za izvoza...
Sad imam struje za izvoza...
ajde dobro trax priznaj da bar jednom mesecno naranis hrcke da ponekad zarotiraju tockic kad se budi motor iz stby
najvazniji zakon i prirode i fizike i elektrotehnike i elektronike energija nemoze nastat iz nicega niti se nemoze izgubiti samo mijenaj oblik
Iz čega je onda nastala sva masa i energija u svemiru?
Sigurno od necega... samo ne znamo od cega.
Pregledao sam malo ove klipove na YT ... Generalno msm da treba probati. Ne treba biti sputavan nekim zakonima. Probati, zasto ne?!
od bogarajac wrote:Iz čega je onda nastala sva masa i energija u svemiru?
ali znanstveno od materije i anti materije koje su se spoile a one imaju toliku razornu energiju da 1mg moze unistiti mljecnu stazu
to nemoze, jednostavno nemoze po svim svemirskim zakonima stvoriti energiju iz nicega, nemojte ni pokusavati
ponvno NE MOZE i .