E pa Feko, moram reč da me tvoji (dobri) rezultati mjerenja (ugodno) iznenađuju! Samo bih napomenuo da je IZUZETNO važno stavit dobar 33nF kondenzator (ja ću stavit ogromni 1kV WIMA FKP), on je zaslužan za točno mjerenje otpora/ESR-a. Ako si stavio styroflex, on je kolko mi se čini posebno osjetljiv na promjenu temperature. Ja ću stavit za 1nF (kalibracijski) ruski stakleni Silver MICA (military) od 0,5% (otporan na radijaciju, ozbiljno!) , a za drugi isto ruski, isto vojni, ali polistiren 1%.
SAD SAM JA NA REDU, a ovaj tvoj izvještaj sa slikicama ću poslat kolegi u Kanadu (vidim da znaš za ruski forum - nick mu je tamo "Ruslan") - on se pravo izj*bo dok ga nije kako tako naštimao. On je koristio (možeš vidit njegov stroj na VTRP forumu) one male push-button prekidaće koji nisu baš najbolji - mislim da ga to j**e - ti si dobro napravio šta si odma uzeo rocker-switchere (kao što ću i ja).
Daj reci koji si firmware stavio: 1.25 ili 1.35 (s obzirom da NE koristiš lončastu jezgru)!
Svima ostalima: hrpetina raznih (jeftinih) komponenti:
http://www.futurlec.com !!! Plačaš paypalom, poštarina je fiksna (do 30$) =5 dolara (nekad mi naplate samo 4$) i to šalju preporučeno, pa imaš tracking broj!