Idioti
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Idioti
evo, već 2 tjedna mi se net jedva vuče, naravno ja nazovem t-com i što čujem! (inače imam flat) kao zbog toga što mjesečno imam prometa više od 100 Gb, oni pretpostavljaju da se ja bavim piratstvom tj. (torrent) i namjerno mi smanjili brzinu net-a ! Sad dali netko zna dali oni za to imaju kakvu zakonku potporu ili je to ovako. da me zaje*avaju ? inače imam toliko prometa zbog internet radia kojeg vodim.
Re: Idioti
Nemaju. Ako su ti zagarantovali ugovorom FLAT paket i odgovarajucu brzinu to je to. Vidi prelistaj ugovor. Ako ne odi u predstavnistvo u tvom gradu i podnesi zalbu. Ti kao korisnik placas njima redovno usluge za koje ste potpisali ugovor i tebe vise ne zanima nista osim da imas net onoliko koliko je zagarantovano ugovorom. Sa druge strane ako se bavis piraterijom oni sa tim ne treba da imaju nista vec ima drugih organa koji su nadlezni da to proveravaju.
Ja sam imao velikih problema sa provajderom jedno vreme i debil koji je izasao na teren mi prica kako je to zbog kablova leti se sire zimi se skupljaju i tu pada protok Posle ja lepo pozovem call centar obrazlozim im to i odem u predstavnistvo da vidis kako se resava problem
Ja sam imao velikih problema sa provajderom jedno vreme i debil koji je izasao na teren mi prica kako je to zbog kablova leti se sire zimi se skupljaju i tu pada protok Posle ja lepo pozovem call centar obrazlozim im to i odem u predstavnistvo da vidis kako se resava problem
Stojke, hvala. Zvao sam ih, obećao sam im da ću ih tužit. Nakon 10 min imam mega brzi net
Hahaha koja goveda Vazno da je problem resen
Nažalost smanjivanje brzine korisnicima je uobičajna praksa t-coma i još nekih providera. Samo su se do sada većinom pravili blesavi kad ih se nazove. Pa kao možda je neki kvar, stara centrala, puno koristika bla, bla... Ali glavno da se 10-ak minuta nakon poziva veza magično popravlja te da se brzina interneta vraća na normalu .
Ukoliko vam nakon poziva ne vrate brzinu, nazovite ih opet i zaprijetite tužbom, nebiste vjerovali kako se problem brzo rješi...
Inače koliko sam primjetio situacije u kojima znaju smanjivati brzinu su kada korisnik ima jako velik promet i kada promet u tekućem mjesecu premaši prosječni mjesečni promet. Pa ako ste takvi korisnici, a mislite da vam je veza sporija nego što treba biti provjerite brzinu...
Ukoliko vam nakon poziva ne vrate brzinu, nazovite ih opet i zaprijetite tužbom, nebiste vjerovali kako se problem brzo rješi...
Inače koliko sam primjetio situacije u kojima znaju smanjivati brzinu su kada korisnik ima jako velik promet i kada promet u tekućem mjesecu premaši prosječni mjesečni promet. Pa ako ste takvi korisnici, a mislite da vam je veza sporija nego što treba biti provjerite brzinu...