Ja sam ZA okupljanje.
Kad ja postam sliku svog workspace/a , vjerovatno cete se valjati od smijeha. U proslom stanu je to ovako izgledalo: Ped vratima od balkona , u stanu , sa lijeve strane , bila je jedna saksija sa cvijecem , a izmedju saksije i tanjira , sa strane , stajala je moja lemilica. Ja sam lezao na parketu, potrbuske , sa plocicom u ruci. Ispred mene je bila prosuta gomila komponenata.Vani , na balkonu , stajala je kutija sa starim plocama. Sa desne strane tinol i jedna mala plava kutija sa elementima (od crva za ribolov).
Sad , u novom stanu , sam se preselio na balkon. Jos nisam nasao sto za rad. U sobi necu nista da radim , jer koristim tinol sa olovom, pa cisto da ne umrem na spavanju

Kupio sam novu lemilicu i novi stalak. Vec sam izgubio spuzvu od stalka (a kupio sam ga prekljuce). Izgubio sam i steadlerov 0.7mm marker. Izgubio sam i termo foliju , ali jos je dobro , jer nisam izgubio zivot , kad sam gurao iglu u uticnicu sa 3 godine.
Moje prvo iskustvo sa strujom je bilo kada sam spojio obicnu JEDNU lampicu (od onih 100 za jelku , za novu godinu) direktno na utikac i u uticnicu. Bilo je jedno socno POK i lampica se razletila u milju komada. Cudi me da mi nijedan nije upao u oko. Jos jedno iskustvo sam imao kad sam gurao rugu u pekarsku pec , kad me drmnula struja , letio sam metar. I to sam prezivio.Cudno
Mislim da je ovo najduzi post koji sam dosad napisao.
Jeste li culi za dobar plasman nase ekipe (Srbijanske , Bosanske , Hrvatske , mijesano) na svjetskom prvenstvu u elektronskim igrama?