Pozdrav ljudi !
Imam staru motorolu c550 i želio bih iskoristit njezinu kameru i ekran na način da ih zajedno spojim, no neznam dali je to uopče izvedivo. Ako je izvedivo i ako neko ima kakvu ideju molio bih da kaže.
Spajanje kamere iz mobitela na LCD iz mobitela
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Spajanje kamere iz mobitela na LCD iz mobitela
jet ti ispravan fon ? ako jeste , aktiviraj snimanje i to ti je to ....
Je ispravan je, no nesto drugo želim izvest.
Svasta je moguce uraditi. Samo sve zavisi od tvojih mogucnosti i sposobnosti...
U principu je lako, napravis mali drajver za kameru, koji samo kupi i prosledjuje podatke, to das nekom procesoru na obradu, i onda prikazes rezultat na lcd-u...
U principu je lako, napravis mali drajver za kameru, koji samo kupi i prosledjuje podatke, to das nekom procesoru na obradu, i onda prikazes rezultat na lcd-u...
jel ti ispravan fon ? ako jeste , aktiviraj snimanje i to ti je to ....
a ako želiš kameru koristiti van telefona .... izvadi je , montiraj na željeno mesto i spoji kablom sa telefonom .... ( pin to pin kao da je na ploči ... ) ja sam tako imao napravljenu " špijunku " na vratima ....
a ako želiš kameru koristiti van telefona .... izvadi je , montiraj na željeno mesto i spoji kablom sa telefonom .... ( pin to pin kao da je na ploči ... ) ja sam tako imao napravljenu " špijunku " na vratima ....
E tako nešto bi napravio. I znači to funkcionira? Kakvo si napajanje koristio za to ?
E tako nešto bi napravio. I znači to funkcionira? Kakvo si napajanje koristio za to ?
bateriju ... a može i punjač ( staviš mobil na punjenje ) ....