Spajanja u kompjuter

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
PC555
Penjem se :)
Penjem se :)

Spajanja u kompjuter

Post by PC555 »

Trebao bih spojiti mikrofon preko predpojačala na LINE IN u kompjuter, a LINE OUT spojit na ulaz pojačala od linije. Zanima me dal to može tak zajedno (istovremeno) funkcionirat jer mi treba za karaoke. Znači kad ja pustim pjesmu na kompu da mogu pjevat na mikrofon. Prijenos zvuka bi trebao biti brz a ne ovako kak sad imam onaj mikrofon za 15kn uključen na MIC IN i kad počnem pjevat na njega zvuk mi se vrati tek za 1 sekundu i onda uopće nemogu pjevat u ritmu pjesme nego moram sekundu prije sve govorit.
Nadam se da ste sve skužili ?!?! !? :P
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Treba ti full-duplex zvucna kartica. Takvu kupi.
zen-x
Napredujem
Napredujem

Post by zen-x »

Jedna riječ:
Audacity
Besplatan program koji ćeš naći na starijim BUG-ovim cd/dvd-ovima, možda ima i na novijim, ali više ne čitam BUG pa ne znam. Nalazi se u kolekciji stalni programi i konkurancija je cool editu, boljom izvedbom i cijenom, ali kompliciranijeg je sučelja.
U slučaju da ga nabaviš: otvoriš instrumental u njemu, ulaz podesiš na line in, klikneš na record i zdravo doviđenja. On ti ujedno snima i u isto vrijeme reproducira glazbu i prije otvoreni instrumental, tako da se poslije možeš naslađivat snimkama.
Slobodno pitaj za ako ti nešto ne bude jasno.
Pozdrav
Post Reply