Problematika stoji ovako, ja sam totalni lajk za RF tehniku i zadnja dva meseca sam provela uceci ovde, naucila sam dosta o ovome i sklopila 10-ak bubica koje sam nalazila ovde na forumu. E sada problem je kod svake isti a to je da imam domet 30m sto i nije problem zaparvo vec osetljivost. Podesim je na zeljenu frefencu ali cim pridjem malo vise ili pipnem ona susti i hvataju mi se neki narodnaci na prijemniku. Nedao bog da je pomerim malo izgubi se i frekfenca i sve. Nadjem neku praznu stanicu, ukljucim bubu i podesavam trimer opet neki narodnjaci sami od sebei sve tako, ubijem se trazeci i podesavajuci i to sve lepo radi dok je na nekom specijalnom mestu u sobi ili slicno. Imam utisak da je ona radio prijemnik jer uhavti neku stanicu budi bog s nama i posalje je na prijemnik... uzas, ili mi se umixuje sa nekom radio stanicom koja pre toga nije bila na toj frekfenci na prijemniku
Znaci svaka je proradila ali bila je ista , cak sam probala i onu sa 74LS13 koja jedina nije proradila nikako
Posto potrosih brdo para i vremena, moze li mi neko preporuciti nesto sto je vredno paznje, a da je sitno i malo, stabilno a i da se lepo cuje sve u sobi, posto ja i kuma hocemo staviti to u sobu kod mog bivseg decka

Molim vas pomognite, nije da se nisam trudila da nadjem, ovde se javljam obicno kada nemam izbora

Hvala vam decki