UV LED mi treba
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
UV LED mi treba
Ima li neko UV LED 3mm da mi posalje? Platicu
Ja imam 5mm a treba mi 3mm.
@trax pa u onoj trgovini u Becu [ Laser technik] imaju ako se dobro sijecam , mos birat i valnu duzinu !! Jel ti ono friend gore studira ili radi tako nesto je bilo !?? ako se ne varam !?
@Firkrag tebi bi bilo bolje na nabavis ulozak zivine lampe s ulicne rasvijete ili neceg slicnog!! Bez oklopa imas UV zracenja dovoljno za ionazaciju a freq UVa stimas naponom na anodi [n x 4,9V za Hg] !! Bolje nego ledica i efikasnije !
@Firkrag tebi bi bilo bolje na nabavis ulozak zivine lampe s ulicne rasvijete ili neceg slicnog!! Bez oklopa imas UV zracenja dovoljno za ionazaciju a freq UVa stimas naponom na anodi [n x 4,9V za Hg] !! Bolje nego ledica i efikasnije !
Last edited by buco on 27-06-2006, 11:23, edited 1 time in total.
Ja sam bio ostavio hrpu kompanija koje daju sample a mnoge i LED diode
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... ht=samples
Kupovati nesto iz inozemstva, platio bi opstarinu $50 i kupio saku dioda za $20 :p
(ako ima veza onda ok)
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... ht=samples
Kupovati nesto iz inozemstva, platio bi opstarinu $50 i kupio saku dioda za $20 :p
(ako ima veza onda ok)
Ja sam iz USA narucivao dijelove , kao i vijerojatno drugi , USair mail service je 10--12US$ za par sto grama pakete ! Ljudi cesto ne navedu nakon izbora dijelova nacin dostave posiljke , i tad dodje do "greske" jer nije tajna da mnoge on line trgovine imaju ugovore s dostavljacima u stilu DHLa i sl. cije usluge nisu bas male , i tad dodje do cudjenja odakle je postarina tako visoka ! Inace standardnom USair mail postom paket dodje za 3 dana najvise na carinarnicu a ukupna procedura je oko 10 dana za posiljke iz USA od dana narudjbe do dostave s carinarnice na kucnu adresu !!
Iz EU- oko 7 dana to traje, postarina kako rekoh standardnom drzavnom postom [ Njemacka posta , Spanjolska it.. to moras naglazit inace ti uvale nekog ala DHL pa te ogule] je 4--6 Eu iz bilo koje zemlje EU [ ja sam narucivao iz Spanije, Njemacke, Holandije , UK] i klasa air mail ili secure air mail !!!!
Druga prica je sto neke trgovine uvijetuju da ne salju dijelove ispod odredjene velicine narudbe [ 100US$, 50US$ i sl.] al to su obicno udaljenije trgovine [ USA, Azija ].
Iz EU- oko 7 dana to traje, postarina kako rekoh standardnom drzavnom postom [ Njemacka posta , Spanjolska it.. to moras naglazit inace ti uvale nekog ala DHL pa te ogule] je 4--6 Eu iz bilo koje zemlje EU [ ja sam narucivao iz Spanije, Njemacke, Holandije , UK] i klasa air mail ili secure air mail !!!!
Druga prica je sto neke trgovine uvijetuju da ne salju dijelove ispod odredjene velicine narudbe [ 100US$, 50US$ i sl.] al to su obicno udaljenije trgovine [ USA, Azija ].
Kod digikeya se ljepo moze birati postanska kompanija i nacin slanja i kako sam rekao cijene su 20ak - 100+ $.
Reko sam neki prosjek ;/
Posalju kao ogroman paket, npr. oni iz FedEx-a zamotaju 3 mala IC-a u 4 kile papira i stave u kutiju pola metra x pola metra.
(sreca da je to bio sample, a sad i vidim zasto su skupi)
Reko sam neki prosjek ;/
Posalju kao ogroman paket, npr. oni iz FedEx-a zamotaju 3 mala IC-a u 4 kile papira i stave u kutiju pola metra x pola metra.
(sreca da je to bio sample, a sad i vidim zasto su skupi)
Re: UV LED mi treba
E a prodas ti meni taj od 5mm???trax wrote:Ima li neko UV LED 3mm da mi posalje? Platicu
Cijena po dogovoru???